2025'te hangi iPhone alınabilir?

Bütçeniz hangisine yetiyorsa diyelim Kayıtlı yurt dışı 13Pro ve üzeri tavsiye ederim. Düz serileri ben tavsiye etmiyorum. İlla iPhone kullanacaksanız Pro serisine bakın.

Alabileceğiniz en dip cihaz 13 Pro'dur. 13 Pro ve üzeri Pro modellere bakmak durumundasınız eğer paranın hakkını veren telefon istiyorsanız. Ayrıca düz 14, 14 Plus'a falan sakın bulaşmayın. Apple'ın aklımızla dalga geçtiği cihazdır bu ikisi. Sadece 2 GB RAM fazlası olan düz iPhone 13'tür. iPhone 14 fazladan güncelleme de almayacak içinde A15 işlemci var yani iPhone 13'ler ile aynı işlemci var bu sebepten illa sıfır düz model kovalayacaksanız bütçe de az ise düz 13 alın 14 bakmayın.
Bütçe göstermediğiniz için ve uzun süre kullanmak istediğiniz için 2. el 15 Pro veya ve 16 Pro'ya zorlamanızı öneririm. 2. el istemezsen 15 Pro yerine bari düz 16 bak ki uzun yıllar yine işini görebilsin performans olarak. 15 Pro ailesi, düz 16'lar, 16 Pro serisi; şu an bunlara yapay zeka desteği de verildi ülkemizde şu an olmasa da günün birinde gelecek.

yani 14 altı alma diyen arkadaşlar bunu samsung sandı herhalde 3 yıldır 12 kullanıcısıydım bu yaz yurtdışı 15 pm geçtim ve gerçekten diyebilirimki performans olarak hiçbir fark hissetmedim bi tek 120 hz nin akıcılığı var ama performans olarak fark yok kamera olarak gün ışığında da fark yok az ışıklı ortamlatda 15 pm farkını koyuyor tabiki şu an iphone 6s kullanan arkadaşım var kasma takılma yapmadan kullanabiliyor bataryası sıkıntı sadece yani şu an bile ios 12 sürümüne sahip düz 6 bile günlük hayattaki işini görebilirken 14 altı dandik diyen arkadaşların kafa yapısından bende istiyorum

yani 14 altı alma diyen arkadaşlar bunu samsung sandı herhalde 3 yıldır 12 kullanıcısıydım bu yaz yurtdışı 15 pm geçtim ve gerçekten diyebilirimki performans olarak hiçbir fark hissetmedim bi tek 120 hz nin akıcılığı var ama performans olarak fark yok kamera olarak gün ışığında da fark yok az ışıklı ortamlatda 15 pm farkını koyuyor tabiki şu an iphone 6s kullanan arkadaşım var kasma takılma yapmadan kullanabiliyor bataryası sıkıntı sadece yani şu an bile ios 12 sürümüne sahip düz 6 bile günlük hayattaki işini görebilirken 14 altı dandik diyen arkadaşların kafa yapısından bende istiyorum
Kim dedi 14 alti dandik diye f/p acisindan mantiksiz ve evet 14 alti artik alinmamali

2025 itibarıyla bence en düşük 14 serisi alınmalı artık. Pro ve Pro Max model dışınada sapmayın.

Yani 14 altı alma diyen arkadaşlar bunu Samsung sandı herhalde 3 yıldır 12 kullanıcısıydım bu yaz yurt dışı 15 pm geçtim ve gerçekten diyebilirimki performans olarak hiçbir fark hissetmedim bir tek 120 Hz'nin akıcılığı var ama performans olarak fark yok kamera olarak gün ışığında da fark yok az ışıklı ortamlatda 15 pm farkını koyuyor tabii ki şu an iPhone 6S kullanan arkadaşım var kasma takılma yapmadan kullanabiliyor bataryası sıkıntı sadece yani şu an bile iOS 12 sürümüne sahip düz 6 bile günlük hayattaki işini görebilirken 14 altı dandik diyen arkadaşların kafa yapısından bende istiyorum

Samsung'la alakası değil de acaba sen giriş seviyesi kullanıcı olduğun için 15PM ile 12 arasındaki farkı hissetmemiş olabilir misin?

Kim dedi 14 alti dandik diye f/p acisindan mantiksiz ve evet 14 alti artik alinmamali
mesela f/p açısından mantıksız olan nedir 100x zoomla milleti dikizleyememekmi veya 120 hz olmamasımı yt de 60 inta 60 tt 60 fps üstü kullanılamıyor zaten 120 hz ile ana ekranda sağa sola kaydırılıyor sadece mantıksız olan nedir

Mesela F/P açısından mantıksız olan nedir 100X Zoom'la milleti dikizleyememekmi veya 120 Hz olmamasımı YT de 60 inta 60 TT 60 FPS üstü kullanılamıyor zaten 120 Hz ile ana ekranda sağa sola kaydırılıyor sadece mantıksız olan nedir?

Tam anlamiyla bir fanboy gibi yorum yapiyorsunuz kendim ekosistemi neredeyse her cihazi ile kullanıyorum ama boyle at gozlugu ile bakan insanlari gorunce ben bile markadan soguyorum.
15 Pro ile 12'nin kamerasinda bile fark yok diyorsunuz bence biraz daha bakip oyle yorum yapin.

Tam anlamiyla bir fanboy gibi yorum yapiyorsunuz kendim ekosistemi neredeyse her cihazi ile kullanıyorum ama boyle at gozlugu ile bakan insanlari gorunce ben bile markadan soguyorum.
15 Pro ile 12'nin kamerasinda bile fark yok diyorsunuz bence biraz daha bakip oyle yorum yapin.
iki cihaz elimde bol ışıkta test ettim fark göremedim loş ışıkta veya zoomda fark olabilir tabiki

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı