2025'te hangi iPhone alinabilir?

osiiiiii

Centipat
Daha fazla  
Merhaba ben IPhone'ye geçiş yapmayi düşünüyorum(Android önerisi yapmazsanız sevinirim)önceliğim kamera en iyi video ve fotoğraf çeken bir iPhone. Bütçem 35-40 bin civarında aklimda temiz garantili bir 13 Pro Max var sizin de önerleriniz varsa yazabilirsiniz.

Merhaba ben IPhone'ye geçiş yapmayi düşünüyorum(Android önerisi yapmazsanız sevinirim)önceliğim kamera en iyi video ve fotoğraf çeken bir iPhone. Bütçem 35-40 bin civarında aklimda temiz garantili bir 13 Pro Max var sizin de önerleriniz varsa yazabilirsiniz.

13 Pro al kafan rahat olsun ve ayrıca bence en iyi insan çeken telefon da iPhone 13 benim için 14'ten sonra bozdu kamera.

41kya temiz bir iPhone 14 alabilirsiniz.

13 Aşağısı daha alınmaz bu dönemde. Alabilirsineizde Pro Max vesaire alın. Dahada garanti altına almak için.

Evet ama fiyatı aştığı için iPhone 13 Pro Max daha iyidir diye düşündüm.

Buldugum 13 Pro Max 34.5 gibi bir şeydi fiyati, garantisi devam ediyordu.

13 Pro Max iyidir o fiyata tabii güvenilirse.

Garantisi devam ediyor her şeyi calisiyor, 34.5'du.

13 Pro al kafan rahat olsun ve ayrıca bence en iyi insan çeken telefon da iPhone 13 benim için 14'ten sonra bozdu kamera.

Bana da öyle geldi ben Pro ve Pro Max ayni diye biliyorum boyu büyüyor sadece benim de parmaklarım normalden büyük, ondan Pro Max düşündüm

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı