2025'te hangi iPhone alınır?

60Hz çok etki yapar mı testlere baktığımda pek fark etmiyor gibi ve kamerada hangisi daha iyi şu an sadece donanımda 16 daha iyi olduğunu biliyorum.

Hocam o sizin kullanımınıza rahatsız olup olmamanıza bağlı biraz da 14'ün Pro RAW gibi avantajları var ama sensör verimliliği teknonojisi olarak 16 daha iyidir.

RAW nedir daha doğrusu 14Pro ve 16 ile aradaki tüm önemli farkları özetler misin müsaitseniz.

Tabii hocam RAW çekim basit olarak söylersek ham görüntüyü size sunar sıkıştırılmamış daha yüksek çözünürlüklü fotoğraflar çekmenize olanak sağlar bu da fotoğraflar üzerinde yaptığınız düzenlemelerdeki görüntü kayıplarını azaltır. Video tarafında ise yine Pro modellerde Pro res adı verilen bir teknonoji var bu da daha yüksek boyutta daha iyi görüntüler tutmanıza olanak sağlıyor.
Eğer daha ciddi bir yanıt arıyorsanız linki okuyabilirsiniz.

Tabii hocam RAW çekim basit olarak söylersek ham görüntüyü size sunar sıkıştırılmamış daha yüksek çözünürlüklü fotoğraflar çekmenize olanak sağlar bu da fotoğraflar üzerinde yaptığınız düzenlemelerdeki görüntü kayıplarını azaltır. Video tarafında ise yine Pro modellerde Pro res adı verilen bir teknonoji var bu da daha yüksek boyutta daha iyi görüntüler tutmanıza olanak sağlıyor.
Eğer daha ciddi bir yanıt arıyorsanız linki okuyabilirsiniz.
70k bütçem var size göre hangisi daha mantıklıdır 4 yıl fln götürücek oyun performansı çok iyi olmalı kamerayla çok işim olmaz ama gerektiğinde güzel çekecek buna göre en iyisi hangisidir 16 A18 çip dolayısıyla oyunda en iyisi olarak biliyorum yada 17nin çıkması beklenilirmi

70k bütçem var size göre hangisi daha mantıklıdır 4 yıl falan götürecek oyun performansı çok iyi olmalı kamerayla çok işim olmaz ama gerektiğinde güzel çekecek buna göre en iyisi hangisidir 16 A18 çip dolayısıyla oyunda en iyisi olarak biliyorum ya da 17'nin çıkması

Hocama açıkçası 17 bekleyin diyemem çünkü fiyatlar ne olur bilemiyorum oyun olarak 16 daha uzun süre götürür.

Pil daha uzun gitsin diyorsanız Plus da bakabilirsiniz.

Hocama açıkçası 17 bekleyin diyemem çünkü fiyatlar ne olur bilemiyorum oyun olarak 16 daha uzun süre götürür.

Pil daha uzun gitsin diyorsanız Plus da bakabilirsiniz.
16 256gb ile 17 128gb fiyatının az çok yakın olacaklarını düşünüyorum ve duyurulma tarihi ortalama ne zaman olur ona göre bekleyebilirim

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı