2025’te Hangi Telefon Alınır?

emiv

Centipat
Yeni telefon almayı düşünüyorum Amiral Gemisi almak istiyorum ve şu an iPhone 11 kullanıyorum. Almayı düşündüklerim:
  • Samsung Galaxy Z Fold 6
  • Samsung Galaxy S25 Ultra
  • iPhone 15 Pro Max veya 16 Pro Max
Telefonu uzun süre kullanmayı planlıyorum. Kamera, pil ömrü, dayanıklılık ve uzun vadeli yazılım desteği benim için önemli. iPhone ekosistemine alışığım ama katlanabilir ekran fikri de ilgimi çekiyor.

Fiyat faktörünü göz önünde bulundurmadan seçim yapmak istiyorum, maddi olarak sıkıntım yok. Ancak telefonu aldıktan sonra verdiğim paraya pişman olmayıp, keriz yerine konulmadığıma da emin olmak istiyorum. Ayrıca başka telefon tavsiyeleri de verebilirsiniz.

Son düzenleme:
Yeni telefon almayı düşünüyorum amiral gemisi almak istiyorum ve şu an iPhone 11 kullanıyorum. Almayı düşündüklerim:
  • Samsung Galaxy Z fold 6
  • Samsung Galaxy S24 Ultra
Telefonu uzun süre kullanmayı planlıyorum. Kamera, pil ömrü, dayanıklılık ve uzun vadeli yazılım desteği benim için önemli. iPhone ekosistemine alışığım ama katlanabilir ekran fikri de ilgimi çekiyor.

fiyat faktörünü göz önünde bulundurmadan seçim yapmak istiyorum, maddi olarak sıkıntım yok. Ancak telefonu aldıktan sonra verdiğim paraya pişman olmayıp, keriz yerine konulmadığıma da emin olmak istiyorum. Ayrıca başka telefon tavsiyeleri de verebilirsiniz.

S25 Ultra da bakabilirsiniz. Ek olarak magic 7 Pro da iyidir ama bütçeniz fazla olduğu için S25 Ultra daha mantıklı.

Yeni telefon almayı düşünüyorum amiral gemisi almak istiyorum ve şu an iPhone 11 kullanıyorum. Almayı düşündüklerim:
  • Samsung Galaxy Z fold 6
  • Samsung Galaxy S25 Ultra

fiyat faktörünü göz önünde bulundurmadan seçim yapmak istiyorum, maddi olarak sıkıntım yok. Ancak telefonu aldıktan sonra verdiğim paraya pişman olmayıp, keriz yerine konulmadığıma da emin olmak istiyorum. Ayrıca başka telefon tavsiyeleri de verebilirsiniz.

Hocam son açıklamayı okumadım maddi sıkıntın yoksa kesinlikle en son çıkan en pahalı iPhone neyse onu almanı öneririm iPhone Android tabanlılardan her zaman kat kat daha iyidir.

Hocam son açıklamayı okumadım maddi sıkıntın yoksa kesinlikle en son çıkan en pahalı iPhone neyse onu almanı öneririm iPhone Android tabanlılardan her zaman kat kat daha iyidir.
O kadar param olsa bile o cihazı almazdım. Android özgürlüktür 🙂 onu geçtim basit uygulamaları indirmek için kart şifresi girmek?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı