2025’te Hangi Telefon Alınır?

16 Pro Max iyi akşamlar kalite tesadüf değildir.

"Kalite tesadüf değildir" Lafa bak be... Adamakıllı yapay zekası olmayan 8 GB RAM'li ve ondan yaklaşık 2 kat iyileri varken burada şu lafı yazıyorsun ya sana çok başka şeyler diyesim geliyor. Yani o telefona ekosistemi dışında para verilmez. 16 Pro veya 15 Pro neyine yetmiyor. Alacaksanız 17 serisini bekleyin. Çünkü dış tasarımı değişiyor.
Bir de;

16 Pro Max iyi akşamlar kalite tesadüf değildir.

Yazmışya gülsemmi ağlasammı bilemedim. Daha ikindi vakti iyi akşamlar yazıyor. Hadi onu da geçtim iyi akşamları cümlenin ortasına koyacak kadar zeki bir zekadan bahsediyoruz. Ya kardeşim o telefonda ne kalite var bana anlatsana lütfen. Ne var yani Donanımsal olarak işlemcisi dışında çöp tenekesi, RAM desen 8 GB arka cam desen dokunmanla kırılması ve bir taraflarına 5K arka cam parası girmesi. Buysa kalite ben bu forumu bırakırım arkadaş.

"Kalite tesadüf değildir" lafa bak be... Adamakıllı yapay zekası olmayan 8 GB RAM'li ve ondan yaklaşık 2 kat iyileri varken burada şu lafı yazıyorsun ya sana çok başka şeyler diyesim geliyor. Yani o telefona ekosistemi dışında para verilmez. 16 Pro veya 15 Pro neyine yetmiyor. Alacaksanız 17 serisini bekleyin. Çünkü dış tasarımı değişiyor.
Bir de;

Yazmışya gülsemmi ağlasammı bilemedim. Daha ikindi vakti iyi akşamlar yazıyor. Hadi onu da geçtim iyi akşamları cümlenin ortasına koyacak kadar zeki bir zekadan bahsediyoruz. Ya kardeşim o telefonda ne kalite var bana anlatsana lütfen. Ne var yani donanımsal olarak işlemcisi dışında çöp tenekesi, RAM desen 8 GB arka cam desen dokunmanla kırılması ve bir taraflarına 5K arka cam parası girmesi. Buysa kalite ben bu forumu bırakırım arkadaş.

Öncelikle selamünaleyküm daha kibar bir dille söyleyebilirsin diye düşünüyorum ortamı germeye gerek var mı? Kısaca ben Android seviyorum senin fikrine katılmıyorum diyebilirdin veya yazım yanlışımı kibarca uyarabilirdin neden sert çıkıştığını anlayamadım bu kadar gerginliğe gerek var mı iyi akşamlar.

Öncelikle selamünaleyküm daha kibar bir dille söyleyebilirsin diye düşünüyorum ortamı germeye gerek var mı? Kısaca ben Android seviyorum senin fikrine katılmıyorum diyebilirdin veya yazım yanlışımı kibarca uyarabilirdin neden sert çıkıştığını anlayamadım bu kadar gerginliğe gerek var mı iyi akşamlar.

Hala iyi akşamlar diyor kafayı yiyeceğim... Tamam sakin kafayla buradayım. Bana neden iPhone 16 PM'ye kalite dediğini açıklar mısın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni telefon almayı düşünüyorum Amiral Gemisi almak istiyorum ve şu an iPhone 11 kullanıyorum. Almayı düşündüklerim:
  • Samsung Galaxy Z Fold 6
  • Samsung Galaxy S25 Ultra
  • iPhone 15 Pro Max veya 16 Pro Max
Telefonu uzun süre kullanmayı planlıyorum. Kamera, pil ömrü, dayanıklılık ve uzun vadeli yazılım desteği benim için önemli. iPhone ekosistemine alışığım ama katlanabilir ekran fikri de ilgimi çekiyor.

Fiyat faktörünü göz önünde bulundurmadan seçim yapmak istiyorum, maddi olarak sıkıntım yok. Ancak telefonu aldıktan sonra verdiğim paraya pişman olmayıp, keriz yerine konulmadığıma da emin olmak istiyorum. Ayrıca başka telefon tavsiyeleri de verebilirsiniz.
Hocam benim düşüncem bir yerden sonrası hava atmaya veya kendini tatmin etmeye giriyor. Sonuçta ekstra güç gerekmiyorsa şuan iphone 5 alsanız bile donanım olarak günlük kullanıma yeterli olacaktır tahminimce. (Tabii ki ekran boyutu ve ios sürümünü hesaba katmazsak. İphone 5 biraz abartı) Açıkçası ben olsam iphone 11'de kalırım. Ama illaki diyorsanız amiral gemisi istiyorum iphone 14 pro max veya daha üstü alabilirsiniz.

Hala iyi akşamlar diyor kafayı yiyeceğim... Tamam sakin kafayla buradayım. Bana neden iPhone 16 pm ye kalite dediğini açıklar mısın?

Öncelikle sakin olduğun için teşekkür ederim iPhone 16 değil iPhone 16 Pro Max kalitenin kalitenin kalitesidir neden mi? İşte:

1. Tek çekirdek performansı: Apple'ın A18 Pro çipi, tek çekirdekli işlemlerde daha yüksek hız ve verimlilik sunar.

2. iOS ekosistemi entegrasyonu: iOS 18, Apple ekosistemiyle sorunsuz bir uyum sağlar, cihazlar arasında kesintisiz deneyim sunar.

3. Uzun yazılım güncelleme desteği: Apple, cihazlarına genellikle 6-7 yıl boyunca yazılım güncellemesi sağlar, bu da cihazın ömrünü uzatır.

4. MagSafe 2 ile daha hızlı kablosuz şarj: MagSafe 2 teknolojisiyle, iPhone 16 Pro Max 25W'a kadar kablosuz şarj imkanı sunar.

5. Kullanıcı dostu arayüz: iOS, basit ve sezgisel bir kullanıcı deneyimi sunar, kullanıcıların cihazlarını kolayca yönetmelerini sağlar.

6. Güvenlik ve gizlilik: Apple, kullanıcı verilerinin korunmasına büyük önem verir ve güçlü gizlilik politikaları uygular.

7. Yüksek kaliteli uygulama ekosistemi: App Store, optimize edilmiş ve güvenilir uygulamalarla doludur, bu da kullanıcı deneyimini iyileştirir.

8. Dayanıklı tasarım ve malzeme kalitesi: Apple, cihazlarında yüksek kaliteli malzemeler kullanarak uzun ömürlü ve şık tasarımlar sunar.

9. Daha hızlı yazılım güncellemeleri: Apple, tüm uyumlu cihazlara aynı anda güncelleme sunarak kullanıcıların en son özelliklere ve güvenlik yamalarına hızlıca erişmesini sağlar.

10. Yüksek ikinci el değeri: IPhone'lar, piyasada genellikle daha yüksek ikinci el değeriyle bilinir, bu da gelecekteki yükseltmelerde avantaj sağlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam son açıklamayı okumadım maddi sıkıntın yoksa kesinlikle en son çıkan en pahalı iPhone neyse onu almanı öneririm iPhone Android tabanlılardan her zaman kat kat daha iyidir.
iPhone'dan maalesef ki aşırı sıkıldım. Diğer tarafta yapay zeka ve katlanabilir ekranlar varken bana sadece Dynamic Island sunuyor, üzgünüm.

IPhone'dan maalesef ki aşırı sıkıldım. Diğer tarafta yapay zeka ve katlanabilir ekranlar varken bana sadece Dynamic Island sunuyor, üzgünüm.

Sen bilirsin üstat ben yeni IPhone'a geçtim üç sene oldu yani Android'de biz rezillik çekiyormuşuz ya tüm işleri iPhone çok kolaylaştırıyor Android'de bir o kadar zorlaştırmaya çalışıyor gibi görüyorum tabii ki de karar senin telefonu sen kullanacaksın ben sadece fikrimi belirttim.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı