2025’te Hangi Telefon Alınır?

Öncelikle merhaba neden böyle düşündüğünü anlayamadım ama tabii ki de saygı duyuyorum sana.

Kesinlikle katılıyorum bu konudaki en mantıklı mesaj yazan kişilerden biri de sizsiniz tebrik ederim ağzınıza sağlık.

Hocam A33 giriş seviyesi bir cihazdır. Donma ve kasma gibi sorunlar olacaktır. iPhone 8 ne kadar eski olsa da eninde sonunda yılının amiral gemisidir. Malzeme kalitesi daha iyi olacaktır. Burada karşılaştırmayı denk cihazlarla yapalım.

Öncelikle merhaba neden böyle düşündüğünü anlayamadım ama tabii ki de saygı duyuyorum sana.

Al işte. Neden mi böyle düşünüyorum? Orada madde madde yazdığınız her şey ve fazlası Android kanalında da mevcut. Ben asla Android katlar ezer demiyorum ama siz babanız Apple'ın kurucu ortaklarındanmış gibi konuşuyorsunuz. Açık kaynak kodu seven, özelleştirme seven adam Android kullanır. Apple seven adam Apple kullanır. Hayır zaten bütçe sınırsız. A33'ü ile iPhone 8 karşılaştırıp iPhone iyi diyorsunuz. Zevk meselesi tamamen.

2. ve 4. özelliğe katılıyorum, ancak beni yanlış anlamışsınız. Lütfen sadece iPhone 11 ile kıyaslamayın, aynı zamanda diğer amiral gemileriyle de karşılaştırır mısınız?

Samsung'un Türkiye'ye özel fiyatlandırması da ayrı bir güzellik Apple daha fanboyların intelligence diye övündüğü şeye söz vermesine rağmen TR dil getirmedi dediğim gibi Samsung alıp geçin IOS'tan kendinizde sıkılmışınız.

Allah için azıcık mantığınızı kullanın ya. Adam A33 demiş A33. Samsung'un giriş seviye telefonuyla IPhone'nin amiral gemisini karşılaştırıyorsunuz. Hadi çıkıp biri desin ki S serisi bir Samsung takılıyor kasıyor iPhone 8 kasmıyor. Sanarsın Apple ortaklıkları var namusları gibi savunacaklar illa :D.

Bana laf söylememişsiniz ama tekrar söyleyeyim dedim. Bu yazdığınızı zaten belirttim yazıda. Ayrıca A33 ve iPhone 8 karşılaştırdım. Amiral gemisi değil. Ama arayüz tasarım konusunda çok fark etmiyor. Bu arada Apple'nin farklı ürünlerini alacaksanız (homepod, MacBook, iPad, AirPods) her türlü Apple almak zorundasınız. Homepod direkt çalışmıyor diğerleri de iyi çalışmıyor Android ile.

Hocam keşke direkt iphone düşünmüyorum deseydiniz. Böyle bir kavga ve yazı kirliliği oluşmazdı.
hocam kullanıcı deneyimleri ile memnun kalınmışsa tekrar iphone alabilirim en son android kullandığımda ben ortaokuldaydım ve şuan androidler aşırı cazip sadece iphone mu alınmalı android mi biliyorsunuz yıllar içinde çok şey değişti.

Hocam A33 giriş seviyesi bir cihazdır. Donma ve kasma gibi sorunlar olacaktır. iPhone 8 ne kadar eski olsa da eninde sonunda yılının amiral gemisidir. Malzeme kalitesi daha iyi olacaktır. Burada karşılaştırmayı denk cihazlarla yapalım.

Doğru hocam haklısın.

Bana laf söylememişsiniz ama tekrar söyleyeyim dedim. Bu yazdığınızı zaten belirttim yazıda. Ayrıca A33 ve iPhone 8 karşılaştırdım. Amiral gemisi değil. Ama arayüz tasarım konusunda çok fark etmiyor. Bu arada Apple'nin farklı ürünlerini alacaksanız (homepod, MacBook, iPad, AirPods) her türlü Apple almak zorundasınız. Homepod direkt çalışmıyor diğerleri de iyi çalışmıyor Android ile.

@mordecai008 bu cevap umarım yeterli olmuştur size iyi akşamlar.

Eğer iPhone ekosistemine alıştıysan ve uzun vadeli destek istiyorsan iPhone 16 Pro Max en mantıklı seçim. Android'e geçmeye açıksan ve kamera, pil gibi konular önemliyse S25 Ultra daha iyi bir alternatif. Z fold 6 ise tamamen katlanabilir ekran isteyip istemediğine bağlı—eğlenceli ama dayanıklılık ve batarya konusunda normal telefonlar kadar iyi olmayabilir. Ayrıca foldların bataryası o kadar da iyi değil mâlum büyük ekran.
katlanabilir telefona o kadar çok ilgim var ki yatağımda yatarken bi anda tablet kullanarak video izlemek beni çok cezbediyor.

katlanabilir telefona o kadar çok ilgim var ki yatağımda yatarken bi anda tablet kullanarak video izlemek beni çok cezbediyor.
Eğer batarya ve hacmi senin için sorun değil ise foldlar gayet güzel cihazlar fakat sıkılır isen satman telefonculara bile zor çünkü tercih pek edilmiyor,Avmye gidip 25 ultra ve fold 6 ya bakarsan daha iyi karar verirsin. Uzun vadede 25 ultra tabiki daha iyi bir seçim fakat ilerde canın sıkılırsa folddan sıkıntı

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı