2025'te iPhone 13 hala alınır mı?

Bütçe
35000
iPhone 13 hâlâ alınır mı? Kullanım amacım daha çok sosyal medya ve günlük işler olacak, biraz da oyun oynarım. Kamerası fena olmasın yeter. Bu fiyat bandında farklı cihazlara ve önerilere de açığım. Sizin tavsiyeniz ne olur?

İlla iPhone alacaksan al geç günlük kullanımda sorun olmaz ben 120 Hz o kadar gerekli bir şey değil hatta daha fazla batarya tüketiyor hem zaten iPhone akosistemine alıştıysan Android telefona alışman bir hayli zamanını alacaktır.

13 kullanıyorum işlemcisi fazlasıyla yeterli güçlü IOS yazılımına para veriyoruz Android'in teknik donanımına değil bazı kıyaslamalar çok mantıksız tamamen iki farklı işletim sistemi. Kamerasını tartışmaya gerek yok 60 hz olması benim gözümde hiç bir önem taşımıyor, fazlasıyla akıcı.

Hocam soyle alınır bence, telefon fiyat performans olarak S24FE'den daha kotu şeyler vaat etse bile eger ki cevrenizde cok iPhone kulanan varsa alınır ama cevrenizde iPhone kulanan yoksa o kadar fazla, bence S24FE daha alınır bir cihaz.

Eğer bütçe yükseltirseniz 16e veya 14 daha iyi olur. Yükseltemezseniz S24FE.

Bende 11'e geçeceğim aynı fiyata Samsung'un A16'sı var 0bandında ikinci el bandında S21 FE filan var iPhone 11 gerçek bir amiral gemisi işlemcisi şu anki çıkan orta seviye telefonlardan bile güçlü.

iPhone 13 hâlâ alınır mı? Kullanım amacım daha çok sosyal medya ve günlük işler olacak, biraz da oyun oynarım. Kamerası fena olmasın yeter. Bu fiyat bandında farklı cihazlara ve önerilere de açığım. Sizin tavsiyeniz ne olur?
S24 falan varken alınmaz.

Bende 11'e geçeceğim aynı fiyata Samsung'un A16'sı var 0bandında ikinci el bandında S21 FE filan var iPhone 11 gerçek bir amiral gemisi işlemcisi şu anki çıkan orta seviye telefonlardan bile güçlü.
Hocam farklı konu ile karıştı galiba.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı