2025'te RTX 2060 Super almak mantıklı mı?

İstanbul Trip

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASROCK H310-CM
İ3 9100F
16 GB RAM
RX 570 8 GB
500 GB HDD
500 GB SSD
Windows 11
Merhaba, 4500 TL bütçem var ve elimdeki ekran kartı RX 570 8 GB sahibinden sitesinde bilgisayar parçaları satan bir mağazada RTX 2060 Super buldum. RX 570 + 3500 TL nakit istedi sizce alınır mı?

2060S'i aktif olarak kullanıyorum hala, 2020 Ekim'den beri. Ömrünün sonuna yaklaşıyor ama artık. Gerçekten iyi kart ama hangi oyunları oynadığınız önemli kriter. AAA oyunlar ile çok aranız yoksa alınır, rekabetçi oyunlarda hala gayet iyi iş yapar. Ama en son çıkan AAA oyunları kendim oynadığımda artık gerçekten grafik ayarı kısmaya başladım. 2023'e kadar her AAA oyunda Ultra ayarlarda oynayabilirken, artık çoğunlukla DLSS+Medium ile oynuyorum. Ama kısa cevap olarak pahalıya geliyor kart size, bu hali ile tercih edilmez. RX 6600'e falan yönelmek çok daha mantıklı.

Bence 2000 serisini artık geride bırakmak lazım. Hele ki bu fiyatlardan alıcı bulunduğu sürece sanki değerliymiş gibi olmaya devam edecekler.
1080 bile 5000 bandında satılıyor şaka gibi 2. el piyasasını belirleyenlerin aklı bir karış havada Amerikada bile 3500 den başlıyor fiyatı
1738847096261.png

Oyun için düşünüyorsanız RTX 2060 güncel oyunlar için pek mantıklı olmayabilir.

Şu videoya göz atabilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Herkesin yorumu şimdi gördüm bu karardan vazgeçtim ailem 2 ay sonra sıfır sistem alırız dedi onu bekliyecegim.

Herkesin yorumu için teşekkürler.

2060S'i aktif olarak kullanıyorum hala, 2020 Ekim'den beri. Ömrünün sonuna yaklaşıyor ama artık. Gerçekten iyi kart ama hangi oyunları oynadığınız önemli kriter. AAA oyunlar ile çok aranız yoksa alınır, rekabetçi oyunlarda hala gayet iyi iş yapar. Ama en son çıkan AAA oyunları kendim oynadığımda artık gerçekten grafik ayarı kısmaya başladım. 2023'e kadar her AAA oyunda Ultra ayarlarda oynayabilirken, artık çoğunlukla DLSS+medium ile oynuyorum. Ama kısa cevap olarak pahalıya geliyor kart size, bu hali ile tercih edilmez. RX 6600'e falan yönelmek çok daha mantıklı.

Bence o kartla AAA oyunları medium oynamak bile iyi ben 570 ile Low oynadıgıma sükrediyorum😁

Oyun için düşünüyorsanız RTX 2060 güncel oyunlar için pek mantıklı olmayabilir.

Şu videoya göz atabilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İyi bir bütçe belirlerse ailem bende 4070 Super düsünüyorum 40kya.

1080 bile 5000 bandında satılıyor şaka gibi 2. el piyasasını belirleyenlerin aklı bir karış havada Amerika'da bile 3500'den başlıyor fiyatı Eki Görüntüle 2417271

Malum bir kanal videolarını paylaştıkça satanlar bunu görüyor ve zam getiriyor klasik 2. el piyasası yapacak bir şey yok.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı