2025'te Windows 10 desteği bittikten sonra kullanmaya devam edilir mi?

MC_Yıkık

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba elinde Windows 10 22H2 64-bit var. 2025 Eylül ayında desteği sona erecek maalesef ben 11'e geçemiyorum çünkü elimde bulunan eski işlemcim onu desteklenemiyor ve 10'a alıştım çünkü arayüz çok değişmiş ve ben hoşuma gitmedi 10'un tasarımı iyiydi. Desteği sona erdiğinde yine de kullanılır mı yoksa bunu LTSC geçilir mi ya da başka işletim sistemi geçilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ha bu arada şöyle bir imkan var. Tüm linuks kurulum USB'si aynı zamanda canlı CD'dir.
Yani aynı USB'yi kullanarak, mevcut bilgisayarınıza kurmadan deneyip, fikir sahibi olabilirsiniz.

10 saat kullandığımı düşünürsek 1-2 saat oyun, diğeri video izleme, sosyal medyada gezinme vs.
Linuks'da oyun yok. Tarayıcı üzerinden ya da Playonlinux ile olalibilir ama genelde performanslı değil.

Son düzenleme:
Ha bu arada şöyle bir imkan var. Tüm linuks kurulum USB'si aynı zamanda canlı CD'dir.
Yani aynı USB'yi kullanarak, mevcut bilgisayarınıza kurmadan deneyip, fikir sahibi olabilirsiniz.

Linuks'da oyun yok. Tarayıcı üzerinden ya da Playonlinux ile olalibilir ama genelde performanslı değil.

GeForce NOW kullanıyorum zaten hocam sıkıntı değil😅 Bildiğim kadarıyla uygulaması yok ama tarayıcıdan girerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı