2025'te yurt dışı iPhone almak mantıklı mı?

flain

Decapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Aktif olarak yurt içi S23 kullanıyorum. Takaslayıp veya satıp nakite çevirerek yurt dışı iPhone kullanmak mantıklı mı? Mesela yanıma bir telefon daha alsam aramaları yurt dışı olandan falan yapabilir miyim? Ek olarak alınır diyen varsa 25-35k civarına hangi yurt dışı model alınır onu da söylerse daha iyi olur.

Ülkeyi ne hale getirdiler bir telefon alıyosun kullanmak için bir tane daha alıyosun yazıklar olsun bu millete.
Gürcistan da 14 Pro bulabilirsen 14 Pro al bence, bulamazsan 15 alabilirsin eğer 120 Hz olsun istersen 15 Pro al. Türkiye fiyatından 2 kat daha ucuz azten.
Bildiğime göre 8 aya kadar kullanabiliyosun tek Slot'ta, çift fiziksel simli alırsan yeni telefon almana gerek kalmaz.

Ülkeyi ne hale getirdiler bir telefon alıyosun kullanmak için bir tane daha alıyosun yazıklar olsun bu millete.
Gürcistan da 14 Pro bulabilirsen 14 Pro al bence, bulamazsan 15 alabilirsin eğer 120 Hz olsun istersen 15 Pro al. Türkiye fiyatından 2 kat daha ucuz azten.
Bildiğime göre 8 aya kadar kullanabiliyosun tek Slot'ta, çift fiziksel simli alırsan yeni telefon almana gerek kalmaz.
Sarı siteden falan almak mantıksız mı? Toplama olma ihtimalı var mı cihazın? Birde düz model almam asla. Bu fiyata zaten sarı sitede 15, 16 pro geliyor diye biliyorum.

Hocam kendin almadığın sürece mantıksız tamir görmüş telefonu bile sıfır diye satıyorlar sarı site ve iPhone çakalları çok.
Sarı siteden falan almak mantıksız mı? Toplama olma ihtimalı var mı cihazın? Birde düz model almam asla. Bu fiyata zaten sarı sitede 15, 16 pro geliyor diye biliyorum.

Tanıdık varsa o getirsin?
Hocam doğudan ayarlayabilecek bir arkadaşım var ama o da şimdi sıkıntı çıkar mı emin değil. Arkadaşları falan bu işlerle uğraşıyor ama garanti değil yani. Onun dışında sizce S23'ten geçmek mantıklı olur mu?

Hocam doğudan ayarlayabilecek bir arkadaşım var ama o da şimdi sıkıntı çıkar mı emin değil. Arkadaşları falan bu işlerle uğraşıyor ama garanti değil yani. Onun dışında sizce S23'ten geçmek mantıklı olur mu?

Kişisel olarak sorarsanız mantıksız ama iPhone yerine alabilirsiniz.

Sarı siteden falan almak mantıksız mı? Toplama olma ihtimalı var mı cihazın? Bir de düz model almam asla. Bu fiyata zaten sarı sitede 15, 16 Pro geliyor diye biliyorum.

Hocam memleketin hali belli kendiniz gözle görmedikçe almayın bence, artık çakma ürünü orijinal ambalaja koyup açılmamış hale getiriyorlar Türkiye'den almanizi hiç önermem Gürcistan'a gidip alin mağazadan. Bende öyle yapacağim bayram gelsinde.

Yurt dışına gidemeyecek durumdaysanız sınır illere gidip alabilirsiniz genelde sorun olmuyor.
Şanlıurfa hatay ve Gaziantep'de çok mağazaya denk geldim ancak güvenip almadım bir bakin isterseniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı