2026 öncesi her bütçe için alınabilir veya alınmayacak ekran kartı önerisi

Hocam vallahi adil davrandım her bütçeye 2 firmanında 2. el olsun sıfır olsun eşit sayıda kartını eklemeye çalıstım olabildiğince sonuç 6000 karakter.

WattMan sorunları ile anıldığı için eklemek istemedim @efebatiin bu hocam aZ laf etmedi 580'e 😀
Evet kronik sorunları var doğru. Ben çok uzun yıllar kullandım kendisini ve sayısız oyun oynadım. Beni hiç üzmedi faydası çok oldu. Bir teşekkür etmek istedim karta 😀

Evet kronik sorunları var doğru. Ben çok uzun yıllar kullandım kendisini ve sayısız oyun oynadım. Beni hiç üzmedi faydası çok oldu. Bir teşekkür etmek istedim karta 😀

RX 570 8 GB var bende de vallahi üzmüyor ama biraz aceleye geldi liste güncelleyeceğim yarın yeni kartlar ekleyeceğim bu haliyle idare edin az klavyem dayanmadı 🥲

WattMan sorunları ile anıldığı için eklemek istemedim @efebatiin bu hocam az laf etmedi 580'e 😀

ÇÖP580 yerine 1060 6 GB çok daha iyi bir tercih olur.
Ben gibi YouTube'da video izlerken WattMan yemek isteyen varsa RX 580 tercih edebilir.

ÇÖP580 yerine 1060 6 GB çok daha iyi bir tercih olur.
Ben gibi YouTube'da video izlerken WattMan yemek isteyen varsa RX 580 tercih edebilir.
Bu arada WattMan sorunundan ben çok çektim. Benim kartıma güç gitmiyordu ve HDMI hatası alıyordum sistem açılmıyordu. Kendi kendine olup yine kendiliğinden düzeliyordu. Bu sorundan olmasaydı iyi karttı, iş görüyordu.

Bu arada WattMan sorunundan ben çok çektim. Benim kartıma güç gitmiyordu ve HDMI hatası alıyordum sistem açılmıyordu. Kendi kendine olup yine kendiliğinden düzeliyordu. Bu sorundan olmasaydı iyi karttı, iş görüyordu.

Bende de geçenlerde oyun ortasında falan monitor 1-2 saniyelik siyah ekran olup geri geliyordu.

12kya hala gideri var, o bütçeye 0 doğru düzgün kart yok.

İşlemciyi sağlam almak lazım yine de o kart için sparkle Arc B580 favorim by the way.
1764802809792.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı