2026 yılında HyperX Cloud 2 alınır mı?

Bütçe
8000

Silvain

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar, konu başlığında belirtmiş olduğum gibi kulaklık almak istiyorum, genel olarak FPS oyunları oynuyorum. HyperX marka bir kulaklık almayı düşünüyorum ve internette yaptığım biraz araştırmalar sonrasında Cloud3'ün Cloud2 modelinin üst modeli olması gerekirken kullanıcıya sağladığı performanstan ötürü birçok kişi ve yabancı forumlarda alt modeli gibi bir ürünmüş. Cloud2 modeli ise internette sadece tek bir satıcıda görünüyor. 2026 yılında FPS oyunları için Cloud2 almak mantıklı bir hareket olur mu? Cloud2'nin kutu içeriğinde yedek pad ve ses kartı olduğunu da unutmamak lazım, bunlar Cloud3 modelinde yokmuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kablolu versiyondan bahsediyorsak ben 3 yıla yakın zamandır kullanıyorum. Zıpranma hızı, ucuz kulaklıklara kıyasla daha yavaş seyretti ve hala işlevselliğini koruyor. Her açıdan gayet kaliteli. Tavsiye ediyorum. Ben 2023 yılının şubat ayında 1597 TL'ye almıştım. Şu an en ucuz 6459 TL görünüyor. Eski model bir kulaklık için biraz fazla pahalı sanki.

Kablolu versiyondan bahsediyorsak ben 3 yıla yakın zamandır kullanıyorum. Zıpranma hızı, ucuz kulaklıklara kıyasla daha yavaş seyretti ve hala işlevselliğini koruyor. Her açıdan gayet kaliteli. Tavsiye ediyorum. Ben 2023 yılının şubat ayında 1597 TL'ye almıştım. Şu an en ucuz 6459 TL görünüyor. Eski model bir kulaklık için biraz fazla pahalı sanki.
Öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Kimse yardımcı olmayınca Logitech G Pro X 7.1 aldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı