2026'ya girerken iPhone 13 alınır mı?

@Zafer oğuz sen olsan S24 mü alırdın 13 mü?
Yine dediğim gibi full Android kullandım iOS geçmeyi düşünen biri olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Zafer oğuz sen olsan S24 mü alırdın 13mü.

Ben de Android kullandım. Diyorsan ki ben oyun oynamam, Instagram'da takılırım, günlük işlerimi görsün diyorsan Apple işletim sisteminde kimse yanından geçemez.

@Zafer oğuz sen olsan S24 mü alırdın 13mü.

Şahsen senin yerinde olsam bu saatten sonra 60 Hz ekranda sabit kalmam. Ne de olsa kullanır iken ilk başta akıcılık öne çıkıyor Samsung alırım. Ama heves ediyorsanda saygı duyarım. Ben de çok telefondan oyun oynayan biri değilim sadece Instagram YouTube.
Kullanıyorum. Bende 15 var. Bana yetiyor yazılımsal olarak bir tık daha önce. 20 bin lira daha koyar alırım diyorsan gene o paralara çok fazla Android seçenek var. Ben senin yerinde olsam gene Androd'den devam ederdim ya da para ekler 14 Pro veya 15 falan alırım. 13 değil ama dediğim gibi şahsi düşüncem :D

Şahsen senin yerinde olsam bu saatten sonra 60 Hz ekranda sabit kalmam. Ne de olsa kullanır iken ilk başta akıcılık öne çıkıyor Samsung alırım. Ama heves ediyorsanda saygı duyarım. Ben de çok telefondan oyun oynayan biri değilim sadece Instagram YouTube.
Kullanıyorum. Bende 15 var. Bana yetiyor yazılımsal olarak bir tık daha önce. 20 bin lira daha koyar alırım diyorsan gene o paralara çok fazla Android seçenek var. Ben senin yerinde olsam gene Androd'den devam ederdim ya da para ekler 14 Pro veya 15 falan alırım. 13 değil ama dediğim gibi şahsi düşünc.

Kullanıyorum. Bende 15 var. Bana yetiyor yazılımsal olarak bir tık daha önce. 20 bin lira daha koyar alırım diyorsan gene o paralara çok fazla Android seçenek var. Ben senin yerinde olsam gene Androd'den devam ederdim ya da para ekler 14 Pro veya 15 falan alırım. 13 değil ama dediğim gibi şahsi düşüncem :D

Açıkçası 15e verecek para yok. Almak için 1sene beklemem gerekir. Sence değer mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı