Bilgisayarsorun926
Hectopat

Arkadaşlar 2042 esnasında PC yeniden başladı minidump bırakmış bakabilir misiniz? Ben bilmiyorum da bakmayı teşekkür ederim şimdiden 090924-12031-01.dmp

Hocam sorun driver mi yoksa güç yetmemiş olabilir mi işlemcim o.c lu psu testinde kapanıyor oyunu yeni yüklenmiştim girerken oldu bu hata sonra girdim oynadım tekrar hata vermedi yani psu ile alakalı bir durum mu yoksa ekran kartı driver mi bir şey söyleyebilir misiniz? Teşekkür ederim.Ekran kartı sürücülerini kaldırıp tekrar yükleyin.
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Eki Görüntüle 2306660
Bilgisayarım windows 11 orda 10 yazıyor sorun olur mu ki.Mavi ekran analiz görselini paylaştım. Buna göre ekran kartı sürücüsü sorunu görünüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.