5600XT, 2060'dan biraz kötü veya denk. 5700'ü bilmiyordum ama 2060S demiş arkadaşlar. 5700XT'de driverlarla 2070S'i geçti diyenler var.
Evet hocam zaten YouTube'da. Benchmark'lar var sanırım AMD driver problemlerinden dolayı tercih edilmiyor.
5600XT, 2060'dan biraz kötü veya denk. 5700'ü bilmiyordum ama 2060S demiş arkadaşlar. 5700XT'de driverlarla 2070S'i geçti diyenler var.
Sence RTX aradaki fiyat farkına değecek bir teknoloji mi? Çünkü ismi geçen ekran kartları arasındaki fiyat ve performans farkı cidden fazla. Bir süre değişmeyeceğim içinde alırken dikkatli olmak istiyorum.AMD yeni ekran kartlarıyla RTX 3090 gibi kartları geçmeyi hedeflediği için bence tüm kartlarda sorunları gidermeye çalışacaklar.
Ucuzken, AMD ekran kartı almayı şu an mantıklı buluyorum. Bence çok mantıklı düşünüyorum.![]()
Anladım. Bu Driver problemleri cidden sorun olabilecek şeyler mi? Yani performans kaybı veya oyunları açmama tarzı sorunlar yaşar mıyım?Evet hocam zaten YouTube'da. Benchmark'lar var sanırım AMD driver problemlerinden dolayı tercih edilmiyor.
Sence RTX aradaki fiyat farkına değecek bir teknoloji mi? Çünkü ismi geçen ekran kartları arasındaki fiyat ve performans farkı cidden fazla. Bir süre değişmeyeceğim içinde alırken dikkatli olmak istiyorum.
Anladım. Bu driver problemleri cidden sorun olabilecek şeyler mi? Yani performans kaybı veya oyunları açmama tarzı sorunlar yaşar mıyım?
Şuan 400 TL fark var.RX 5600 XT'nin fiyatları zaten RTX 2060 fiyatlarıyla eşit günümüzde, üstüne koyacağınız minik bir miktar para ile daha sağlam ve sıkıntısız bir ekran kartını alabilirsiniz. Oyunlarda siyah ekran sorunu yaşayabilirsiniz, ekran kartınızdan yük altında garip ve tiz bir ses gelebilir bunlar olağan şeyler ancak Nvidia tarafında buna hiç denk gelmedim.
Öncelikle merhabalar. Bir sistem almayı düşünüyorum ve ekran kartı kısmında takıldım. Aklımda 2060ya da 2060 Super vardı ancak birkaç AMD ekran kartı gezindikten sonra fiyatlarının daha uygun olduğunu gördüm. Ancak AMD ekran kartları konusunda bilgim olmadığından hangisinin 2060 seviyesinde performans vereceğini bilemedim. Rica etsem birisi beni bu konuda aydınlatabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.