2060/2060 Super'in AMD dengi

• Konuyu başlatan houl
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 5.491
Peki Amd almak mantıklı bir karar mı? Çünkü aradaki fiyat farkı cidden az olmayan bir miktar. Uzun süre de sistemde değişiklik yapmayı düşünmüyorum. Veya RTX teknolojisi ileride ihtiyaç duyacağım türden bir teknoloji mi?

AMD yeni ekran kartlarıyla RTX 3090 gibi kartları geçmeyi hedeflediği için bence tüm kartlarda sorunları gidermeye çalışacaklar.

Ucuzken, AMD ekran kartı almayı şu an mantıklı buluyorum. Bence çok mantıklı düşünüyorum. :D

AMD yeni ekran kartlarıyla RTX 3090 gibi kartları geçmeyi hedeflediği için bence tüm kartlarda sorunları gidermeye çalışacaklar.

Ucuzken, AMD ekran kartı almayı şu an mantıklı buluyorum. Bence çok mantıklı düşünüyorum. :D
Sence RTX aradaki fiyat farkına değecek bir teknoloji mi? Çünkü ismi geçen ekran kartları arasındaki fiyat ve performans farkı cidden fazla. Bir süre değişmeyeceğim içinde alırken dikkatli olmak istiyorum.
Evet hocam zaten YouTube'da. Benchmark'lar var sanırım AMD driver problemlerinden dolayı tercih edilmiyor.
Anladım. Bu Driver problemleri cidden sorun olabilecek şeyler mi? Yani performans kaybı veya oyunları açmama tarzı sorunlar yaşar mıyım?

Son düzenleme:
Sence RTX aradaki fiyat farkına değecek bir teknoloji mi? Çünkü ismi geçen ekran kartları arasındaki fiyat ve performans farkı cidden fazla. Bir süre değişmeyeceğim içinde alırken dikkatli olmak istiyorum.

Anladım. Bu driver problemleri cidden sorun olabilecek şeyler mi? Yani performans kaybı veya oyunları açmama tarzı sorunlar yaşar mıyım?

RX 5600 XT'nin fiyatları zaten RTX 2060 fiyatlarıyla eşit günümüzde, üstüne koyacağınız minik bir miktar para ile daha sağlam ve sıkıntısız bir ekran kartını alabilirsiniz. Oyunlarda siyah ekran sorunu yaşayabilirsiniz, ekran kartınızdan yük altında garip ve tiz bir ses gelebilir bunlar olağan şeyler ancak Nvidia tarafında buna hiç denk gelmedim.

RX 5600 XT'nin fiyatları zaten RTX 2060 fiyatlarıyla eşit günümüzde, üstüne koyacağınız minik bir miktar para ile daha sağlam ve sıkıntısız bir ekran kartını alabilirsiniz. Oyunlarda siyah ekran sorunu yaşayabilirsiniz, ekran kartınızdan yük altında garip ve tiz bir ses gelebilir bunlar olağan şeyler ancak Nvidia tarafında buna hiç denk gelmedim.
Şuan 400 TL fark var.

Bu arada, RTX 2060'la güzel bir RTX deneyimi yaşayamazsınız. Ama eğer 5700XT ve 2070S arasında kaldıysanız o zaman RTX 2070S almak mantıklı olabilir.

Öncelikle merhabalar. Bir sistem almayı düşünüyorum ve ekran kartı kısmında takıldım. Aklımda 2060ya da 2060 Super vardı ancak birkaç AMD ekran kartı gezindikten sonra fiyatlarının daha uygun olduğunu gördüm. Ancak AMD ekran kartları konusunda bilgim olmadığından hangisinin 2060 seviyesinde performans vereceğini bilemedim. Rica etsem birisi beni bu konuda aydınlatabilir mi?

Kanka bence RTX al çünkü RTX modu ve DLSS 2.0 var DLSS açtın mı FPS çok artıyor hatta çözünürlük neredeyse hiç bozulmuyor YouTube RTX DLSS 2.0 yaz araştır biraz tabii bütçene bağlı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı