Eklemiş olduğum resimlerde göründüğü gibi kasanın üzerinden azıcık bir sıvı dökülmesi sonucunda o noktaya denk gelmiş ve bir süre sonrada kısa devre yaptı, direkt kapattım. Acaba bu kartın yaşayabilmesi mümkün müdür? Garantisi mevcut. Yaptırılabilir mi? Anakartta bir problem oluşmadı neyseki eski ekran kartını çalıştırdım. Orada bulunan pinleri elektrik bandı ile devre dışı bırakabilir miyim veya ne yapabilirim? Teşekkürler. Kart ASUS 2060RTX O8G @Recep Baltaş
Ankara'da bulunan bildiğiniz bir harici ekran kartı tamircisi var mıdır? Birkaç yere sordum hep laptop tamiri yapıyoruz diyor.
O sorunlu yer ekran kartının belki de onarılamayacak en hassas yerlerinden. Garantiye gönderirseniz kullanıcı hatası deyip uğraşmazlar büyük ihtimal. Yinede bir iletişime geçin ve yapılıp yapılamayacağını sorun.
Görüntü geliyorsa çıkarırken muhtemelen çalışır. Öyle kullanılacağını sanmam
Bana da benzeri oldu anakart yaktım . Servisi ara sor nerenin yanık olduğunu anlatabilecek isen
Asus Rog Strix RTX 2060S'mi o... Geçmiş olsun hocam. Bu işler el sanatı gibi, teknik bilgi içeren. Yapanı muhakkak vardır. Ha sıfırı gibi olmaz, yapamayabilir de. Fakat yapabilir de. Teknik bilgisine güvenilecek profesyonel birilerini bul. Başka çaren yok zaten.
Çaresi var, pvcnin temizlenip tekrardan pin takılması gerekiyor youtubeda bu işleri yapan bir ekran kartı tamircisi görmüştüm kanal ismini hatırlayamadım.