2060S Ekran kartının küçük bir bölümü yanması kurtarılabilir mi?

Streamer

Centipat
Eklemiş olduğum resimlerde göründüğü gibi kasanın üzerinden azıcık bir sıvı dökülmesi sonucunda o noktaya denk gelmiş ve bir süre sonrada kısa devre yaptı, direkt kapattım. Acaba bu kartın yaşayabilmesi mümkün müdür? Garantisi mevcut. Yaptırılabilir mi? Anakartta bir problem oluşmadı neyseki eski ekran kartını çalıştırdım. Orada bulunan pinleri elektrik bandı ile devre dışı bırakabilir miyim veya ne yapabilirim? Teşekkürler. Kart ASUS 2060RTX O8G @Recep Baltaş
Ankara'da bulunan bildiğiniz bir harici ekran kartı tamircisi var mıdır? Birkaç yere sordum hep laptop tamiri yapıyoruz diyor.

Dosya Ekleri

• IMG_3528.JPG
    IMG_3528.JPG
    1,6 MB · Görüntüleme: 88
  • IMG_3529.JPG
    IMG_3529.JPG
    1,5 MB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:
Görüntü geliyorsa çıkarırken muhtemelen çalışır. Öyle kullanılacağını sanmam :(
Bana da benzeri oldu anakart yaktım . Servisi ara sor nerenin yanık olduğunu anlatabilecek isen

Asus Rog Strix RTX 2060S'mi o... Geçmiş olsun hocam. Bu işler el sanatı gibi, teknik bilgi içeren. Yapanı muhakkak vardır. Ha sıfırı gibi olmaz, yapamayabilir de. Fakat yapabilir de. Teknik bilgisine güvenilecek profesyonel birilerini bul. Başka çaren yok zaten.
Sıvı nereden döküldü? Eğer ki sıvı soğutma dan damladıysa, soğutucu markası zararı karşılayabilir.
Üstteki ızgaradan dökülmüştür büyük ihtimalle.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı