2060S Performansı nasıl?

Yer
Afyonkarahisar
Merhabalar, Eylül-Ekim ayları gibi bilgisayar toplamayı düşünüyorum ve merak ettiğim birkaç soru var 2060 Super ve 3600 ikilisi her oyunu Ultra ayarda oynatıp yayın açmaya yeterli olur mu? Olur ise ne zamana kadar böyle devam eder tahmini olarak?
(RAM 16 GB olacak)

Merhabalar, Eylül-Ekim ayları gibi bilgisayar toplamayı düşünüyorum ve merak ettiğim birkaç soru var 2060 Super ve 3600 ikilisi her oyunu Ultra ayarda oynatıp yayın açmaya yeterli olur mu? Olur ise ne zamana kadar böyle devam eder tahmini olarak?
(RAM 16 GB olacak)
Eylül ekim gibi toplicaksanız 5800XT ve üstünü veya 3000 serisi bekleyin.

(RAM 16 GB olacak)

4-5 ay sonra ne olacağı belli değil. Bence o zaman konu açın.

(RAM 16 GB olacak)

Yayın açmaya yeterli olur ama o zamanda karar vermeniz daha doğru olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı