2060S sistemde oyunlarda düsük FPS

HamburgerCocuk

Centipat
İyi günler öncelikle. 2 gündür anlayamadığım bir FPS düşmesi var bilgisayarımda oyun oynarken. Bilgisayarımı yaklaşık 1 ay önce anladım fakat FPS düşmesi başladı nedenininde bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Sistemim: Gigabyte B450M S2H anakart Gigabyte RTX 2060 Super ekran kartı 8*2 DDR4 RAM AMD Ryzen 3500X işlemci 480 GB SSD.

Bende neredeyse aynı sistemi almayı düşünüyorum. FPS düşmesi derken hangi ayarlarda kaçtan kaça?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son güncellemelerden sonra FPS düşüşünden bahsedilir oldu. Büyük ihtimal driver güncellemelerinden kaynaklanıyor. Hangi oyunlarda fps düşüyor ve gerek sıcaklık gerek diğer değerleri gösteren programlar ile testler yaptınız mı?

Tüm oyunlarda FPS düşüyor ilk aldığımda böyle değildi fakat 2 gün önce başladı bu sorun. Sıcaklıklarda gayet normal gözüküyor. Format attım hala sorun devam ediyor.
Arkadaşlar sorunu çözdüm. Nvidia nın en son driverından kaynaklanıyormuş sorun bi önceki sürümünü indirdim sorun çözüldü. Teşekkür ediyorum yardımın için.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı