2060S sistemde Yüksek grafikte de düşük grafikte de FPS aynı

sofaly

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Oyunları NVIDIA GeForce Experience ile optimize ayarlarda oynuyorum. Fakat oyunlarda FPS değeri sisteme göre çok düşük kalıyor. GPU kullanımı da düşük.

GTA V: 40-70 FPS arası. RDR2: Kalabalık yerlerde 40-60 arası. İnsan olmayan yerlerde 60-80 arası. AC Odyssey 45-60 arası AC Unity 55-80 arası. Bazı yerlerde GPU kullanımı artıyor ve o anlarda FPS yükseliyor.

Tüm sürücüler güncel. Performans modunda. Vyscn kapalı FPS sabitlenmedi.

Sistem yeni.

2060 Super Ventus GP OC.
Ryzen 5 2600.
B450MS2H.
8 GB RAM (1x8)

Not: Ekran kartının kullanım yüzdesi düşük diye servise yolladım ithalatçıdan değişim yapmam gerektiğini söylediler yaptım fakat yine durum aynı. Tekrar sıkıntılı bir ekran kartı geleceğini sanmıyorum. Sorun yazılımsal mı yoksa farklı bir parçadan dolayı mı sorun çıkıyor?

Oyunlar orijinal mi?
RAM darboğazı olabilir mi tek kanal 8 GB az bu sisteme.

Sadece AC Unity korsan hocam.

Oyunu Ultra ayarlarda ve olabildiğince en yüksek çözünürlükte test edebilir misiniz?

Hocam RDR2'nin Ultra grafikleri ekran kartını aşıyor, o yüzden belirli bir seviyeden sonra düşüyor fakat. Çok yüksek ayarlar ile düşük ayarlarda FPS neredeyse aynı, 3-5 FPS farkı var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece AC Unity korsan hocam.

Hocam RDR2'nin Ultra grafikleri ekran kartını aşıyor, o yüzden belirli bir seviyeden sonra düşüyor fakat. Çok yüksek ayarlar ile düşük ayarlarda FPS neredeyse aynı 3-5 FPS farkı var.
Çakma oyunda FPS düşer. RAM darboğazı var çok büyük ihtimal. Orijinal oyun kullanın.

Merhabalar. Oyunları NVIDIA GeForce Experience ile optimize ayarlarda oynuyorum. Fakat oyunlarda FPS değeri sisteme göre çok düşük kalıyor. GPU kullanımı da düşük.

GTA V: 40-70 FPS arası. RDR2: Kalabalık yerlerde 40-60 arası. İnsan olmayan yerlerde 60-80 arası. AC Odyssey 45-60 arası AC Unity 55-80 arası. Bazı yerlerde GPU kullanımı artıyor ve o anlarda FPS yükseliyor.

Tüm sürücüler güncel. Performans modunda. Vyscn kapalı FPS sabitlenmedi.

Sistem yeni.

2060 Super Ventus GP OC.
Ryzen 5 2600.
B450MS2H.
8 GB RAM (1x8)

Not: Ekran kartının kullanım yüzdesi düşük diye servise yolladım ithalatçıdan değişim yapmam gerektiğini söylediler yaptım fakat yine durum aynı. Tekrar sıkıntılı bir ekran kartı geleceğini sanmıyorum. Sorun yazılımsal mı yoksa farklı bir parçadan dolayı mı sorun çıkıyor?
Monitörünün özellikleri nedir?
Birde keşke o ekran kartına r5 3600 takıp, ram'i 2 tane yapsaydın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı