sofaly
Hectopat
Daha fazla  

Merhabalar. Oyunları NVIDIA GeForce Experience ile optimize ayarlarda oynuyorum. Fakat oyunlarda FPS değeri sisteme göre çok düşük kalıyor. GPU kullanımı da düşük.
GTA V: 40-70 FPS arası. RDR2: Kalabalık yerlerde 40-60 arası. İnsan olmayan yerlerde 60-80 arası. AC Odyssey 45-60 arası AC Unity 55-80 arası. Bazı yerlerde GPU kullanımı artıyor ve o anlarda FPS yükseliyor.
Tüm sürücüler güncel. Performans modunda. Vyscn kapalı FPS sabitlenmedi.
Sistem yeni.
2060 Super Ventus GP OC.
Ryzen 5 2600.
B450MS2H.
8 GB RAM (1x8)
Not: Ekran kartının kullanım yüzdesi düşük diye servise yolladım ithalatçıdan değişim yapmam gerektiğini söylediler yaptım fakat yine durum aynı. Tekrar sıkıntılı bir ekran kartı geleceğini sanmıyorum. Sorun yazılımsal mı yoksa farklı bir parçadan dolayı mı sorun çıkıyor?

GTA V: 40-70 FPS arası. RDR2: Kalabalık yerlerde 40-60 arası. İnsan olmayan yerlerde 60-80 arası. AC Odyssey 45-60 arası AC Unity 55-80 arası. Bazı yerlerde GPU kullanımı artıyor ve o anlarda FPS yükseliyor.
Tüm sürücüler güncel. Performans modunda. Vyscn kapalı FPS sabitlenmedi.
Sistem yeni.
2060 Super Ventus GP OC.
Ryzen 5 2600.
B450MS2H.
8 GB RAM (1x8)
Not: Ekran kartının kullanım yüzdesi düşük diye servise yolladım ithalatçıdan değişim yapmam gerektiğini söylediler yaptım fakat yine durum aynı. Tekrar sıkıntılı bir ekran kartı geleceğini sanmıyorum. Sorun yazılımsal mı yoksa farklı bir parçadan dolayı mı sorun çıkıyor?