2070 ile BlackFLag'de alınan FPS değerleri

Çözünürlükle alakalı olabilir mi? Bir de NVIDIA yazılımında da ekstra v Sync ayarı var diye biliyorum ona da bakar mısınız?

Hocam yardımınız için teşekkürler derinizi yaptım 60 FPS'e çıktı ama RTX 2070 gibi bir ekran kartı için 60 FPS hala az değil mi?
 
Sürekli sabit bir fps degeri veriyorsa ya vsync açık kalmıştır ya da fps sabitleme gibi bir ayar açık kalmıştır. Nvidia denetim masasındaki düşey senkronizasyon ayarını "3D uygulama ayarlarını kullan" olarak seçin. Sonra oyun içi ayarlardan da vsync ya da düşey senkronizasyon gibi bir seçemek varsa kapatın. Ayrıca fps sabitleme gibi bir şeyin seçili olup olmadığını kontrol edin.
 
Hocam yardımınız için teşekkürler derinizi yaptım 60 FPS'e çıktı ama RTX 2070 gibi bir ekran kartı için 60 FPS hala az değil mi?
Rica ederim. Hocam oyun ve diger tum grafik vb. programlarindan syncleri kapatmayi deneyin ustteki arkadasin dedigi gibi surekli sabit kaliyorsa vsync ile ilgilidir.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı