V-Sync açık kalmış olabilir mi?RTX 2070 ile Black Flag de sabit 30 FPS alıyorum bunun nedeni nedir?
Hocam kapalıyken de 30 sabitV-Sync açık kalmış olabilir mi?
Çözünürlükle alakalı olabilir mi? bir de nvidia yazılımında da ekstra V Sync ayarı var diye biliyorum ona da bakar mısınız?Hocam kapalıyken de 30 sabit
Çözünürlükle alakalı olabilir mi? Bir de NVIDIA yazılımında da ekstra v Sync ayarı var diye biliyorum ona da bakar mısınız?
Rica ederim. Hocam oyun ve diger tum grafik vb. programlarindan syncleri kapatmayi deneyin ustteki arkadasin dedigi gibi surekli sabit kaliyorsa vsync ile ilgilidir.Hocam yardımınız için teşekkürler derinizi yaptım 60 FPS'e çıktı ama RTX 2070 gibi bir ekran kartı için 60 FPS hala az değil mi?
Rica ederim. Hocam oyun ve diger tum grafik vb. programlarindan Sync'leri kapatmayi deneyin ustteki arkadasin dedigi gibi surekli sabit kalıyorsa V-Sync ile ilgilidir.
Hocam sanirim oyunla alakali YouTube'den baktim sizin kartinizla olan degerlere hep 60fps sabit sanirim oyundan dolayi.Hicam sürekli sabit kalıyor evet acaba oynun kendisinin 60 Hz olması ile alakası olabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.