2070 Super 1080P'de darboğaz yapar mı?

Ekipmanınıza göre değişir. Uygun bir işlemcinizin olduğunu varsayarsak, 144Hz veya 240Hz bir monitör ile Ultra ayarlarda Ray Tracing ve dlss açık 1080P oynayacaksanız gayet iyidir. Ancak böyle isteklerim yok diyorsanız 1080P için fazla gelecektir.
 
Fazla gelmesi darboğaz anlamına gelmez. Darboğaz iki parça arasında oluşur. Kendi başına darboğaz söz konusu olmayacağı gibi 1080P için çok da güzel ekran kartıdır. Tercihiniz ve imkanlar dahilinde 2K olarak tercih edilen monitör ile birlikte daha güzel olabilir. İşlemci önemli bu noktada.
 
Toptan yeni sistem alacağım çünkü şuan hem laptop kullanıyorum hem de laptop zaten core 2 duo ve ati mobility radeon 3450 ile yeterince kötü.
Toptan yeni sistem alacağım çünkü şuan hem laptop kullanıyorum hem de laptop zaten core 2 duo ve ati mobility radeon 3450 ile yeterince kötü.
 
Sistem, ekran kartını frenleyebilir. Burdaki kaybın 2060S ile 2070S arasındaki farkı göremeyeceksin boşa israf, fakat monitorun 60Hz üstüyse israf söz konusu olamaz, akıcılığı rahat bir şekilde fark edersin. Ha, "Benim monitorum 60Hz 1920X1080 ama ?" Dersende sorun olmaz, ekran yırtılması derdinden kesinlikle kurtulmuş olursun oyunlarda V-Sync'yi aç rahatına bak.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı