2070 Super için 550W PSU önerisi

RatchetCrash

Femtopat
Almak istediğim hazır sistemin tek mantıklı kasası Corsair Carbide Spec Delta ve 550W. Sistem Ryzen 3600X ve MSI 2070 Super Gaming X. Bu PSU sistemi besleyebilir mi? Bir sıkıntı yaşar mıyım? Aksi takdirde Gamepower kasa ve PSU almak zorunda kalabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yetersiz, minimum 650W lazım. Gamepower PSU'ya 2070 Super'i yakması için emanet etmeye cesaretiniz varsa edin, aylık faturanıza olması gerekenden fazla yansıtacağı para 2-3 yıl içerisinde zaten 80+ 650W bir PSU fiyatını ödetecek size :D. Ayrıca bu fiyata zaten 650W kaliteli bir PSU ile kaliteli bir kasa alınıyor. https://www.hepsiburada.com/aerocoo...wWAGtLjMu968IGeO-FVx84yd00ej-acxoCt5sQAvD_BwE

Yetersiz, minimum 650W lazım. Gamepower PSU'ya 2070 Super'i yakması için emanet etmeye cesaretiniz varsa edin, aylık faturanıza olması gerekenden fazla yansıtacağı para 2-3 yıl içerisinde zaten 80+ 650W bir PSU fiyatını ödetecek size :D.
Ben de gamepower almak istemiyorum bu yüzden :D. Peki bu kasa 600W bu olur mu? Bununda mesh ön paneli olmadığı için tercih etmemiştim.

Şimdi şöyle bir durum var:

-Nvidia diyor ki, minimum 650W güç kaynağı olmalı.
-Aşağıdaki incelemeye girdiğimizde ise tükettiği güç miktarından söz ederek 550W güç kaynağı yeterli gelir şeklinde belirtilmiş.

Kişisel görüşüm, işi şansa bırakmamak üzerine kurulu. Seçenekleriniz arasında iyi bir ürün yoksa risk size kalıyor.

Almak istediğim hazır sistemin tek mantıklı kasası Corsair Carbide Spec Delta ve 550W. Sistem Ryzen 3600X ve MSI 2070 Super Gaming X. Bu PSU sistemi besleyebilir mi? Bir sıkıntı yaşar mıyım? Aksi takdirde Gamepower kasa ve PSU almak zorunda kalabilirim.
Hocam o sistemi alıp kötü PSU koyarsanız zaten alacağınız sistem çöpe gider. Eğer düşük W psu koyarsanız zaten düşük performans alırsınız. 2070 alıp doğru düzgün bir psu koyun daha iyi fps alırsınız.

Yok yani farklı bir yerden alabilecek olsam sıkıntı değilde hazır sistem alabileceğim için o kasalara yönelemiyorum, sadece hazır sistemler ve özelleştirmelerine bakabiliyorum. Çünkü sistemi kendim toplayabilecek bir bilgim yok.
Hazır sistemi atarsanız size uygun olan özelleştirmeyi bulabiliriz.

550W güç kaynağı yetersiz. Ayrıca Gamepower güç kaynağına güvenebilecek misin?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı