2070S MHz değerlerindeki ani artış

Bütçe
0

Stay High

Hectopat
Katılım
16 Ağustos 2019
Mesajlar
828
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, bir süredir PSU'mdan ses(çok ince tiz bir ses) geldiğini zannediyordum (hala öyle zannediyorum) masaüstünde takılırken (Chrome vs açık) ekran kartının MHz değerleri anlık olarak 5-10 saniyede bir ekte belirttiğim şekilde fırlıyor. Arka planda ekran kartını kullanan oyun, program vs açık değil. Görev yöneticisinden bakıyorum ekran kartımı sömüren bir şey yok. Bu neden oluyor acaba, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
 

Dosya Ekleri

  • Kullanım Değeri 2.PNG
    Kullanım Değeri 2.PNG
    476,8 KB · Görüntüleme: 29
  • Kullanım Değeri.PNG
    Kullanım Değeri.PNG
    478,4 KB · Görüntüleme: 30
Monitör 144 Hz mi?

Evet 144 Hz.
Neden kimse benim postlarıma yardım etmiyor :(
Arkadaşlar belki yardımcı olmak isteyen vardır diye ekleme yapmak istedim. Bu bahsettiğim MHz değerinin yükselmesi sadece 'güç tasarrufu' modundayken oluyor ve ince tiz bir ses geliyor.'Dengeli'ye aldığım zaman herhangi bir cızırtı sesi ya da MHz değerlerinde bu denli ani bir dalgalanma söz konusu değil 500 ve 700 arası dalgalanıyor.
 
Son düzenleme:
Ya 144Hz olduğu için ani çıkışlar olabilir. Bende de oluyor. Benim işim vardı kusura bakmayın. Sorununuzun çözümünü bilen yoktur veya görmemiştir. Yanlış bilgi vermek istemez.
 
Afterburner'da bir sıkıntı gözükmüyor. O anlık değişim bana da oluyor. PSU'daki ses eğer yükteyken artıyorsa elden geçmesi gerekir. Furmark ile ekran kartına yüklen ekran kartının fanını en kısığa getir afterburner üzerinden. Fanları mümkünse elinle durdur. 2-3 saniye fanları tutarak kasanın içini dinle yüke binince ses farkı oluyor mu olmuyor mu diye. Furmarkı 10 saniyeden uzun açık tutma çünkü fanları tutarken normalden fazla ısınacak.
 

Geri
Yukarı