2070S vs 5700XT

Mini modeller genellikle Mini-ITX kasalar için üretilen ve soğutma performansı oldukça düşük olan kartlardır. Halen Nitro+ almanız taraftarıyım. Yine de bütçenizi zorlamak istemiyorsanız Pulse modeline bir göz atın.

@saydut hocam 2070 SUPER alabilirsen direkt onu al derim. Dün geceden beri kaç kişi AMD driverlarıyla uğraşıyoruz anca çözebildim sorunu.

Kaçırdığınız bir nokta var. 5700XT Nitro+ 5700XT'ler arasında high end bir kart modeli. En iyi frekans değerleri ve en iyi soğutmaya sahip modellerden biri. Siz bu high end kart ile ITX sistemler için tasarlanmış mini modelini karşılaştırıyorsunuz. 5700XT Nitro+'ın karşılaştırılması gerekenler 2070S Gaming X, Rog Strix, Aorus gibi high end modeller olmalı.

Aynen öyle.

Arkadaşlar 5700xt nitro ekledim sepete sizce bunu değiştirip 2060S mi koymalıyım? 2070S e bütçem yetmiyor şuanlık. 2070S bence daha iyi ama 2060s vs 5700xt için ne düşünüyorsunuz?

Acelen yok ise biraz bekle. İndirim yakalamaya çalış. Ben ekran kartı konusunda AMD'ye güvenmiyorum hâlâ. RTX 2070 Super stabil olarak çok iyi çalışıyor. Yazılım sorununu küçümsemeyin, her türlü engel oluyor. AMD yazılım sorunlarını çözemedi, çoğu kişi bu durum yüzünden ekran kartını değiştirdi, uyarayım.

Yorumunuz için teşekkürler fakat 2070S olmasından kaynaklı yine de daha çok fayda sağlamayacak mıyım?

Bu arada Zotac mini modeline yeni baktım 4.700 TL gözüküyordu super modeli.

Şu an Amazon'da 4000TL 5 adet kalmış.

Evet haklısınız elime metre alıp ölçtüm boyutlarını karşılaştırdım şu an da kullandığım GTX 1070 kartımdan bile küçük.

Fakat rica etsem şöyle düşünürsek NVIDIA GPU'su olmasından dolayı yine de daha çok FPS sağlamayacak mı bana? Şöyle bir video var bakarsanız eğer buradaki kişi karta OC yapıyor, kartın sıcaklığı da 75-80 arasında geziyor gibi. Bu değerlerde iyi değil midir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İyidir, merak etmeyin.
Vorplody kıyas yapmış sadece. Ben olsam ben de 2070S mini tercih ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…