Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
- Meslek
- Öğrenci
Mini modeller genellikle Mini-ITX kasalar için üretilen ve soğutma performansı oldukça düşük olan kartlardır. Halen Nitro+ almanız taraftarıyım. Yine de bütçenizi zorlamak istemiyorsanız Pulse modeline bir göz atın.Hocam ne deseniz haklısınız 3500TL ile yola çıktım. Dedim bari ilk defa AMD alacağım 300 lira vereyim Nitro+ alayım. Bugün bakıyorum 2070S 4000TL Nitro+ 4050TL olmuş.,
Gerçekten piyasa çok dengesiz söylediğim gibi arkadaşım benim kartımı alacağı için benim cebimden çıkacak para 2000-2200 TL civarında olacak. Şimdi de kafamı kurcalayan mini modeller güvenilir mi özellikle Zotac? Dün geceden beri araştırıyorum fakat elle tutulur net bir sonuç alamadım bir türlü.
Ürün 4.900 lira bütçemi fazlası ile aşıyor Nitro+ modeli 5700 XT ve Zotac 2070S mini modelleri aynı fiyatta iken ne yapmalıyım?