2078 TL MSI RTX 2060 Ventus 6 GB OC alınır mı?

Benim sorun biraz da kasayla alakalı ama Gaming X 1660ti modeliyle bile 70-73 dereceleri görüyorum. Değerleriniz bence kötü değil. 80 dereceden az olduğu sürece sorun yok 😀
Kasa çok önemli. Kesinlikle içi ferah kasa almanızda fayda var. Sistemimi ilk topladığımda Asus Strix GTX 1660 Tİ ile 70 dereceyi çok rahat görüyordum. Kasanın üstüne fan taktım ve kasa fanlarının hızını değiştirdim. İstediğin gibi ayarlayabilirsin.

Kasa çok önemli. Kesinlikle içi ferah kasa almanızda fayda var. Sistemimi ilk topladığımda Asus Strix GTX 1660 Tİ ile 70 dereceyi çok rahat görüyordum. Kasanın üstüne fan taktım ve kasa fanlarının hızını değiştirdim. İstediğin gibi ayarlayabilirsin.
Kasanın üstüne fan aldım ama daha kargoda. Yarın büyük ihtimalle elimde olur ve montajlarım. İnşallah sıcaklık 3-5 derece de olsa düşer. Açıkçası kasam yeni ve fanları hiç iyi olmasa da yeni olduğu için değiştirmek istemiyorum 😀

Ekleme yapayım ben sizin 2060 aldığınız fiyata 1660ti aldım ama o zamanlar da KDV indirimi çoğu şeyde vardı ama hiç indirimli 2060 yoktu 😟 3000TL civarı para isteniyordu ve ben de bunu almak zorunda kaldım.

Kasanın üstüne fan aldım ama daha kargoda. Yarın büyük ihtimalle elimde olur ve montajlarım. İnşallah sıcaklık 3-5 derece de olsa düşer. Açıkçası kasam yeni ve fanları hiç iyi olmasa da yeni olduğu için değiştirmek istemiyorum 😀

Ekleme yapayım ben sizin 2060 aldığınız fiyata 1660ti aldım ama o zamanlar da KDV indirimi çoğu şeyde vardı ama hiç indirimli 2060 yoktu 😟 3000TL civarı para isteniyordu ve ben de bunu almak zorunda kaldım.
Bende ilk sistemimi toplarken aldığım ekran kartını GTX 1660 Tİ almıştım. Daha üstüne çıkabileceğimi pek zannetmiyordum. Çünkü RTX 2060 o zamanlar pahalıydı ve git gide fiyatıda artmıştı. Merak etme birgün sanada uyan bir indirim denk gelir. Benim şansım babamın acil ekran kartı ihtiyacıydı.

En azından birgün ekran kartımı satarken istersem 2. el piyasasında bile zarar etmem. Tabi şansa bağlı. Bir gün sonra indirim bitmişti.

En azından birgün ekran kartımı satarken istersem 2. el piyasasında bile zarar etmem. Şanslıymışım, bir gün sonra indirimler bitti.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı