208 günde 0'dan YKS yapılır mı?

@Bunediyo, anlıyorum. Öncelikle TYT'de Türkçe ve matematikteki eksikliklerinizi kapatmaya çalışın, sonra AYT kısmına girersiniz yavaştan. Kesin çıkan konulara çalışmaya çalışın, en azından birkaç net garantilemiş olursunuz.

Dershaneye gidiyorum artı olarak 345 all star almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı yoksa dershaneyi bırakıp YouTube'dan devam edip 345 all stardan mi gitmeliyim ( evde çalışabilirim ve düzenim var)

Hangi bölüm okudun lisede?
Makina teknik ressamlığı

Dershaneye gidiyorum artı olarak 345 all star almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı yoksa dershaneyi bırakıp YouTube'dan devam edip 345 all stardan mi gitmeliyim ( evde çalışabilirim ve düzenim var)
Youtube'dan devam et, para israfı.

Herhangi X bir üniversitede makine.
Elektrik elektronik, uçak motor teknisyeni veya bilgisayar kısaca mühendislik.

Yapma hiç gerek yok değmiyor yapabildiğin kadar yapıp ilgi alanın olan bir bölüm seç 2 yıllık bile olur. Matematik temelin falan yoksa hiç bulaşma makine mühendisliğine falan çok sıkıntı çekersin.

Hocam yapılır mı yapılmaz mı diye sormak yerine kendinize nasıl başarırım diye sormanız lazım. Açık uçlu bir soru için kimsenin net bir cevabı olamaz. Konu eksiklerinizi belirleyin, denemeler çözün. Yapamadığınız soruların mutlaka ve mutlaka çözümlerini bir şekilde öğrenin. Hocaya sorarak olur, çözümünü izleyerek olur farketmez. Ama sadece size gösterilmesiyle kalmasın, öğrenin. Gerekirse üstünden zaman geçtiğinde tekrar ve tekrar o soruları çözün. Bir süre sonra zaten belli kalıpta sorular olduğunu anlayacaksınız.

Yapma hiç gerek yok değmiyor yapabildiğin kadar yapıp ilgi alanın olan bir bölüm seç 2 yıllık bile olur. Matematik temelin falan yoksa hiç bulaşma makine mühendisliğine falan çok sıkıntı çekersin.
Ben o sıkıntıyi çekmek için herşeyi yaparım yeterki yurt dışına çıkabiliyim

İnst verebilir misin (buradan veriliyor mu bilmiyorum) bende seninle aynı durumdayım yardımlaşırız.
(kadrrgns)hocam eklersiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı