2080 Super düşük FPS veriyor

yasNbae

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
odtü fizik öğrencisi
Arkadaşlar, 1 aydır düşük FPS alıyorum. GTA 5'te 40 FPS'lere kadar düşüyor şehir içinde; LoL'de, TF'lerde 60 FPS'e kadar düşüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetten hiç crackli bir şey veya hile indirdiniz mi?

Dosya Ekleri

• tec.PNG
    1,2 KB · Görüntüleme: 174
Bir ihtimal PSU yeterli güç vermiyor olabilir veya pin bağlantısında sorun olabilir.

Ner.

Arkadaşlar, 1 aydır düşük FPS alıyorum. GTA 5'te 40 FPS'lere kadar düşüyor şehir içinde; LoL'de, TF'lerde 60 FPS'e kadar düşüyor.

Nereden aldınız almadan önce testler yaptırsaydın bir test var işlemci ve ekran kartının anasını ağlatıyor eğer PC hata verirse PC sağlıksızdır aldığınız yere iade et.

Bir ihtimal PSU yeterli güç vermiyor olabilir veya pin bağlantısında sorun olabilir.
Corsair RM750 var.
Aynı sorun bende de vardı. Görev yöneticisini açıp işlemler kısmını atabilir misin belki yardımcı olabilirim

Ner.

Nereden aldınız almadan önce testler yaptırsaydın bir test var işlemci ve ekran kartının anasını ağlatıyor eğer PC hata verirse PC sağlıksızdır aldığınız yere iade et.

Hepsini kendim topladım farklı farklı sitelerden ve aldığım gibi hepsine stres testi yaptım 1 gün boyunda hiç sorun çıkartmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…