Kardeş FPS düşmesi mu yaşıyorsun, işlemcini bilmem ama RAM sende 8 GB takılı sanırım, RAM darboğazı olabilir.
Kimse farj etmedi mi ya? Boşts gpu'nun 60° olması anormal değil mi?Boşta ekran kartı %5 kullanımda 60 dereceye çıkıyor.
Fps normalden aşırı şekilde düşükken ram ne alaka?Kardeş FPS drop mu yaşıyorsun , işlemcini bilmem ama ram sende 8 GB takılı sanırım ,ram darboğazı olabilir
Bende anlamadım boşta 55-60 derece arasında çalışıyor, 10 saat oyun oynarken de max 65 oluyor. Değişik kart.Kimse farj etmedi mi ya? Boşts gpu'nun 60° olması anormal değil mi?
Şu konuya cevao yazanlafın çoğu gereksiz soru sormuş mesela akttaki alıntı.
Fps normalden aşırı şekilde düşükken ram ne alaka?
Modeli neBende anlamadım boşta 55-60 derece arasında çalışıyor, 10 saat oyun oynarken de max 65 oluyor. Değişik kart.
Msı gaming trioModeli ne
Nasıl YA ????Monitör kablosunu doğru yere taktığınızdan emin olun. Arkadaşım bilgisayarını taşımıştı geri topladığında düşük fps alıyorum dedi, ona monitör kablosunu kontrol etmesini söyledim yanlışlıkla anakarta takmış.
MSI Gaming Trio.
Çözünürlük artınca fps mi artacak? Adam darbogaz oluyor demiyor fps'im az diyor sen gelmiş çözünurlük arttır diyorsun.2k yada 4k yapman lazım o zaman yük ekran kartına biniyor performansın artar birde Nvidia denetim masasında grafik istemcisi seçeneğini otomatik değil de ekran kartı yap otomatikte işlemciyi kullanıyor olabilir ekran kartı güçlü olduğu için
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.