2080 Ti, 3900X vs. 2080 SUPER, 3950X

Leonard

Decapat
Yakın zamanda yeni nesil bir sistem toplayacağım. Ancak ekran kartı ile işlemci seçimi arasında kararsız kaldım. Geleceğe yönelik bir sistem toplamak istiyorum ve amacım bu sistemle olabildiğince yüksek FPS alabilmek. Sizce 2080 Ti ile 3900X mi yoksa 2080 SUPER ile 3950X mi daha yüksek FPS verir? Hangisi daha mantıklı bir seçim olur bir türlü karar veremedim.

Ayrıca 3900X veya da 3950X için orta segmentten hangi anakartları (X570) önerirsiniz? (Gelecekte OC işlemi yapılması muhtemel) Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

Yakın zamanda yeni nesil bir sistem toplayacağım. Ancak ekran kartı ile işlemci seçimi arasında kararsız kaldım. Geleceğe yönelik bir sistem toplamak istiyorum ve amacım bu sistemle olabildiğince yüksek FPS alabilmek. Sizce 2080 Ti ile 3900X mi yoksa 2080 SUPER ile 3950X mi daha yüksek FPS verir? Hangisi daha mantıklı bir seçim olur bir türlü karar veremedim.

Ayrıca 3900X veya da 3950X için orta segmentten hangi anakartları (X570) önerirsiniz? (Gelecekte OC işlemi yapılması muhtemel) Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.
Hangi çözünürlükte kullanacaksınız.

1080p oynayacaksanız almayın bu kadar yüksek seviyelerde parçalar. 2k ve üzeri tavsiye edilir eğerki mevcutta guzel monıtorunuz varsa alabilirsiniz 2080Tİ li olanı.

Kullanacağım çözünürlükten (2K) daha çok bahsettiğim gibi sistemin şu ana değil de geleceğe yönelik olmasını hedefliyorum. Yani bu sistemin 3-5 yıl sonra bile en kötü 1080p çözünürlükte oyunları 100 fps gibi bir değerde oynatması lazım. O yüzden hangi ekran kartını ve işlemciyi seçeceğim konusunda kararsız kaldım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı