Çift 1080 Tİ iş görmez geçin onu. Düz 2080 o fiyata gereksiz. 2080 süper tek geçilir.
Dolandırıcı olmadığına inanıyorsan alınır tabiki.Evet, 15.000TL'ye bile zorlayabilme imkanım var. Dostlar bir site buldum, ne kadar güvenilir bilmiyorum ama 2080 Super'i 5.250TL'ye satıyor. Link'i buraya atmak istemiyorum çünkü bu kadar ucuza sıfır bulmuşken kaptırmak istemiyorum. Ürün 1080Ti'ın bozulmasına karşın değişim için satıcının eline geçmiş. Sizce almalı mıyım?
Fiyat iyi.Super'i 5.250TL'ye satıyor
Bu faktörü ihmal edecek olursak alınır.ne kadar güvenilir bilmiyorum ama
Herkese çok teşekkürler zamanınızı ayırıp yardımcı olduğunuz için.
İşlemciyi i9-9900K - KS almayı düşünüyorum.
Ekran kartı olarak da, 1080 Ti düşündüm.
RAM (2x8) 16 GB HyperX Fury DDR4 3600MHz olarak belirledim.
Anakart için, ASUS X570 Prime ile MSI B450 Tomahawk arasında kaldım.
O anakartla işlemci uyumlu değil hocam. AMD anakart, Intel işlemci seçmişsiniz. Ayrıca sizin yapacağınız şeyler için 3900x'ten daha uygun bir işlemci bence yok. Ekran kartı çok önemli değil 1080Ti veya 2070S alabilirsiniz.Herkese çok teşekkürler zamanınızı ayırıp yardımcı olduğunuz için.
İşlemciyi i9-9900K - KS almayı düşünüyorum.
Ekran kartı olarak da, 1080 Ti düşündüm.
RAM (2x8) 16 GB HyperX Fury DDR4 3600MHz olarak belirledim.
Anakart için, ASUS X570 Prime ile MSI B450 Tomahawk arasında kaldım.
Sağolun dostlar. Dediğim gibi bilgim pek fazla olmadığı için hangisi doğru hangisi yanlış bilemedim. Tekrardan teşekkür ederim. Bekleyeceğim.Hemen almayacaksanız Ryzen XT işlemcileri ve B550 anakartları bekleyin.
9900K'ya X570 veya B450 anakart takamazsınız, ayrıca 9900K yerine 10700K veya 10700KF tercih etmenizi öneririm Intel olacaksa.
Boss bilişim ise pek güvenli değil diyorlar. Dikkat edin.Evet, 15.000TL'ye bile zorlayabilme imkanım var. Dostlar bir site buldum, ne kadar güvenilir bilmiyorum ama 2080 Super'i 5.250TL'ye satıyor. Link'i buraya atmak istemiyorum çünkü bu kadar ucuza sıfır bulmuşken kaptırmak istemiyorum. Ürün 1080Ti'ın bozulmasına karşın değişim için satıcının eline geçmiş. Sizce almalı mıyım?
Eğer çok çok iyi bir sistem toplamak istiyorsan şuan yeni nesli beklemeden bak altını çiziyorum yeni nesli beklemeden 3900x almalısın özellikle yayın ve render işleri için,aksi takdirde yeni nesli hem cpu hem de gpu tarafında beklemen daha doğru olacaktır,aciliyetin yoksa tabii.Sağolun dostlar. Dediğim gibi bilgim pek fazla olmadığı için hangisi doğru hangisi yanlış bilemedim. Tekrardan teşekkür ederim. Bekleyeceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.