Hepinize merhaba arkadaşlar, sistemimin iyi olduğunu düşünüyorum fakat çoğu oyunda düşük FPS sorunu ile karşılaşıyorum ve kasma sorunu ile. Sistemimde ısınma olmuyor ona rağmen bazı oyunları açıp oynayamıyorum bile oyunlarda aldığım değerler şu şekilde (Valorant düşük görüntü ayarları: 200-260, LoL 150-280, CoD Warzone en düşük ayarlarda bile oynayamadım kastığından dolayı, Apex Legends en düşük ayarlarda 50 FPS sabit alıyorum bazen düşünüyor) bu değerler bana gerçekten az geliyor bir sorun mutlaka olduğunu düşünüyorum. Eğer sistemde bir yetersizlik var ise değiştirmek istiyorum, o yüzden size danışıyorum. Sistem özellliklerim;
Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz AMD Ryzen 7 5800X Sekiz Çekirdek 3.80 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 5800X Sekiz Çekirdek 3.80 GHz İşlemci özelliklerini incele, 7.098,84 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Gigabyte B550M-DS3H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz AMD Ryzen 7 5800X Sekiz Çekirdek 3.80 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 5800X Sekiz Çekirdek 3.80 GHz İşlemci özelliklerini incele, 7.098,84 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Darboğaz yapmaz demedim. Oyunları rahat oynatır dedim. Konu sahibinin aldığı FPS bu sisteme göre normal değil. O yüzden sorunun sebebi de işlemci değil. İlk mesajında sorunun sebebinin işlemci olduğunu yazmışsın.
Darboğaz yapmaz demedim. Oyunları rahat oynatır dedim. Konu sahibinin aldığı FPS bu sisteme göre normal değil. O yüzden sorunun sebebi de işlemci değil. İlk mesajında sorunun sebebinin işlemci olduğunu yazmışsın.
Gigabyte B550 AORUS PRO V2 AMD AM4 DDR4 ATX Anakart arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.