Çözüldü 2080 Ti ısınma problemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

denizsevim

Kilopat
Makaleler
4
Yer
İstanbul
ASUS ROG STRIX GeForce RTX 2080 Ti OC modelini kullanıyorum PUBG'de Ultra oynarken, sıcaklık 80-81 dereceyi buluyor. Önceden kullandığım 2080 Ti modelinde bu değer 73'ü geçmiyordu.

Bu bir sorun mu yoksa fazla mı kafaya takıyorum.

Kasa: NZXT H500I; 2 egzoz fan. Önde de 2 tane statik basınçlı radyatör fanı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bendede 2080 super trio var 82 derece max aliyor bence sıkıntı yok fan full ayarlarda degil. Eger soguk olmasini isterseniz biostan manuel bir sekilde smartfan ayarlarini % 10 -15 yukari cekebilirsiniz

2080 Tİ yüksek TDP değerine sahip birkart ve ROG STRİX modeli yüksek saat hızlarında çalışıyor, 80-81 normal bir seviye ve temperli kasa. Fan hızında %38, zaten düşük bir değer onu %44 vs yapın düşsün ısı.
Hocam, kasayı kasayı değiştirmeyi düşünüyorum. Önerebileceğiniz bir kasa var mı? cosmos c700m nasıldır?

ASUS ROG STRIX GeForce RTX 2080 Ti OC modelini kullanıyorum PUBG'de Ultra oynarken, sıcaklık 80-81 dereceyi buluyor. Önceden kullandığım 2080 Ti modelinde bu değer 73'ü geçmiyordu.

Bu bir sorun mu yoksa fazla mı kafaya takıyorum.

Kasa: NZXT H500I; 2 egzoz fan. Önde de 2 tane statik basınçlı radyatör fanı.
Normal sayılır 85 ten sonrası tehlike 90 sınır 90dan sonra kartın zarar gormesi muhtemel.

Hocam, kasayı kasayı değiştirmeyi düşünüyorum. Önerebileceğiniz bir kasa var mı? cosmos c700m nasıldır?
Bence değiştirmene gerek yok, şu sıcaklıklar tehlikeli değil zaten. Kasa değiştirmek yerine fan eklenebilir.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı