2080 Ti vs 2080

Biraz düşünmek lazım. Bilemiyorum ayrıca bunun için müşteri hizmetleri içinde bir mesaj atalım.
Çok fiyat farkı yoksa tercih etmeyin bana göre. En son aldığım ürünler 27 güne geldi.

Buradaki fiyat uygunmuş anlaşılan tek bir yerden almaktansa farklı alternatif sitelere yönelmek gerekecek.
Evet genelde tek siteden toplayınca daha maliyetli çıkıyor. Tek tek toplamak baya karlı gelebilir. Hatta direk nakit alacaksanız havale ile orda 8660 TL oluyordu galiba.

Evet genelde tek siteden toplayınca daha maliyetli çıkıyor. Tek tek toplamak baya karlı gelebilir. Hatta direk nakit alacaksanız havale ile orda 8660 TL oluyordu galiba.
Öyle düşünüyorum RX590 ve RTX 2070 karşılaştırması yaptım. RX 590 daha FPS veriyor gibi bu gidişle işin içinden çıkmak zor olacak gibi

Öyle düşünüyorum RX590 ve RTX 2070 karşılaştırması yaptım. RX 590 daha FPS veriyor gibi bu gidişle işin içinden çıkmak zor olacak gibi
Hocam 1080P ise en fazla RTX 2060 alın. Onun üstü gereksiz bana göre 1080P için. Eğer 2K içinse RTX 2060 da gayet yeterli gene. Ama 4K içinse tabi ki RTX 2080 ve ya 2080 Ti alın. Ama 1080P ise bence gereksiz masraf.

2080 almanızı öneririm ama hangi işlemciyle kullanacaksınız o da önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…