2080 Ti vs 2080

Çok fiyat farkı yoksa tercih etmeyin bana göre. En son aldığım ürünler 27 güne geldi.
Arkadaşın atığı ürün 7.800 TL civarı en ucuz 2080 Ti MSİ VENTUS oda 9.600 küsür filandı yanlış hatırlamıyor isem.

Buradaki fiyat uygunmuş anlaşılan tek bir yerden almaktansa farklı alternatif sitelere yönelmek gerekecek.
Evet genelde tek siteden toplayınca daha maliyetli çıkıyor. Tek tek toplamak baya karlı gelebilir. Hatta direk nakit alacaksanız havale ile orda 8660 TL oluyordu galiba.

Evet genelde tek siteden toplayınca daha maliyetli çıkıyor. Tek tek toplamak baya karlı gelebilir. Hatta direk nakit alacaksanız havale ile orda 8660 TL oluyordu galiba.
Öyle düşünüyorum RX590 ve RTX 2070 karşılaştırması yaptım. RX 590 daha FPS veriyor gibi bu gidişle işin içinden çıkmak zor olacak gibi 🙂

Öyle düşünüyorum RX590 ve RTX 2070 karşılaştırması yaptım. RX 590 daha FPS veriyor gibi bu gidişle işin içinden çıkmak zor olacak gibi 🙂
Hocam 1080P ise en fazla RTX 2060 alın. Onun üstü gereksiz bana göre 1080P için. Eğer 2K içinse RTX 2060 da gayet yeterli gene. Ama 4K içinse tabi ki RTX 2080 ve ya 2080 Ti alın. Ama 1080P ise bence gereksiz masraf.

Yanlış bakıyor olabilirsiniz RTX 2070 RX 590'dan çok daha performanslı bir karttır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı