2080S + R5 3600 vs 2070+ R7 3700X

Fiyat aynıysa 2080S. 3600 fazlasıyla güçlü bir işlemci zaten. Bu arada 3600 işlemci 2080 ti besliyor. Darboğaz yapan kendi gözleriyle görmediyse inanmayın. Teorilerle hareket etmeyin. Kullanıp deneyimlemiş kişileri ciddiye alın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

R5 3600'ü titanla ya da vegayla kullananlar var.

Son düzenleme:
Fiyat aynıysa 2080S. 3600 fazlasıyla güçlü bir işlemci zaten. Bu arada 3600 işlemci 2080 ti besliyor. Darboğaz yapan kendi gözleriyle görmediyse inanmayın. Teorilerle hareket etmeyin. Kullanıp deneyimlemiş kişileri ciddiye alın.

R5 3600'ü titanla ya da vegayla kullananlar var.

Teşekkür ederim bilgiler için forumda da bu darboğaz konusuna ayrı bir konu açmışlar forum 2 ayrılmış deneyip gözlemlemek gerek..

R5 3600 muhtemelen 3080 ti bile besleyecek. Darboğaz yapan işlemci değildir SSD ya da Anakarttır. İşlemci arabanın şasesi gibidir sadece durur ve işini yapar. Bir de ısınır. Size sıkıntı çıkartabilecek son parçadır. 5700 XT ile kullanıyorum. Ac odysey ultrada yüzde 45 - 55 çalışıyor.

R5 3600 muhtemelen 3080 ti bile besleyecek. Darboğaz yapan işlemci değildir SSD ya da Anakarttır. İşlemci arabanın şasesi gibidir sadece durur ve işini yapar. Bir de ısınır. Size sıkıntı çıkartabilecek son parçadır. 5700 XT ile kullanıyorum. Ac odysey ultrada yüzde 45 - 55 çalışıyor.
Yani işlemcinin %100 çalışmasının zarar vermeyeceğini söyleyenler darboğaz olursa da eski oyunları zaten 2k oyniyacağım gelecekte 1080p ye düşürürüm veya 3 5 biriktirdiğim parayl fan alıp OC yapmayı düşünüyorum
Yani işlemcinin %100 çalışmasının zarar vermeyeceğini söyleyenler var darboğaz olursa da eski oyunları zaten 2k oyniyacağım gelecekte 1080p ye düşürürüm veya 3 5 biriktirdiğim parayl fan alıp OC yapmayı düşünüyorum

Adam 2080 ti ile gayet 1080P oynamış. Gayet de darboğaz yapmamış.

Ben 5700XT ile GTA4 oynarken uyarı verdi. Darboğazdan kasıtları o. Ayarlar otomatik high olarak ayarlıydı zaten. 2K yapmak yerine
gözüken uzaklığı(distance) artırdım. Yine 1080P olarak uyarıyı kaldırıp devam ettim.

S
Adam 2080 ti ile gayet 1080P oynamış. Gayet de darboğaz yapmamış.

Ben 5700XT ile GTA4 oynarken uyarı verdi. Darboğazdan kasıtları o. Ayarlar otomatik high olarak ayarlıydı zaten. 2K yapmak yerine
gözüken uzaklığı(distance) artırdım. Yine 1080P olarak uyarıyı kaldırıp devam ettim.
Sağ ol reis bende kafaya onu koydum zaten şu an tek sorunum kasanın içinden çıkan 550w 80+ psu yu satabilebilir miyim problemi onu satıp 700w 80+ bronze psu koyacağım çünkü
bilgisayarcılar alır mı ki ?

S

Sağ ol reis bende kafaya onu koydum zaten şu an tek sorunum kasanın içinden çıkan 550w 80+ psu yu satabilebilir miyim problemi onu satıp 700w 80+ bronze psu koyacağım çünkü
bilgisayarcılar alır mı ki ?
550W PSU, kule tipi işlemci soğutucusu kullanmazsan ve OC yapmazsan sistemi besler bence. 3700X işlemci ve 2080ti bile diğer komponentlerle birlikte teknobiyotiğin hesaplamasına göre 433W tüketiyor.

knk boşver sen performansa o kadar etki etmez sen değiştirme.
Tamam kral sen daha iyisini biliyorsun <3
550W PSU, kule tipi işlemci soğutucusu kullanmazsan ve OC yapmazsan sistemi besler bence. 3700X işlemci ve 2080ti bile diğer komponentlerle birlikte teknobiyotiğin hesaplamasına göre 433W tüketiyor.
Kanka satana kadar kullanırım büyük iht. zaten cyberpunk 2077 çıkana kadar witcher 3 oyniyacağım :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı