2080S + R5 3600 vs 2070+ R7 3700X

Asus Vento VG05F USB 3.0 Pencereli Midi Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com bu kasa nasıl dostum hava akışı iyi gibi duruyor
 
bunun yanında 700w alıyorum o zaman iyi mi akış sağlanıyor değil mi gümbürtüye gitmek istemiyorum
 
Yani ne iyi ne kötü diyebiliyorum. Sadece gördüğüm kadarıyla çıkarım yapmaya çalışıyorum. Dediğim gibi bir hesapla sistemin çekeceği gücü belki 550W yeter. Benim ekran kartı için önerilen değer 650W ancak sistem toplamda 400W'ı geçmiyor yük altında. Carbide Delta en iyi seçenek tekrar ediyorum.
 
ne zor işmiş arkadaş
valla tam bilmiyorum terimleri yapamadım hesaplamayı
Asus Vento VG05F USB 3.0 Pencereli Midi Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com şu kasa hakkında ne düşünüyorsun peki son olarak alternetif sistemlerde bunlarıda gördüm de o yüzden atıyorum yordum senide
 
Aynı parçalar yok teknobiyotikde fakat. X570 anakart 3700X işlemci 2080Ti toplam değer 433W gösteriyor. Bu parçalar senin sisteme göre daha performanslı parçalar. Muhtemelen senin sistemin ihtiyacı daha düşük olacaktır 400 410W gibi olacağını tahmin ediyorum.
 
tamam bunu araştıracağım dostum teşekkürler.. Peki az önce attığım 2 kasa hakkında ne düşünüyorsun sanki hava akışı 1 tık daha iyi gibi ?
 
Asus vento daha iyi soğutur diye düşünüyorum Sharkoon'dan. Birde buraya attığın kasaları tek tek araştırırsan kullanıcı yorumları bulabilirsin belki. Biz sadece tahmin ediyoruz ancak kullanıcı yorumları daha belirleyici olabilir.
 
Son düzenleme:

Yalzın 1080P'de darboğaz söz konusu maalesef. Ama bir video var 1600 AF'ye OC yapıp 2070S ile kullanıyorlar. 50 FPS yükseliyor ortalama. Yani darboğaz yapan bir işlemciye overclock yapmak da iyi bir çözüm. Ve R5 3600'ün OC performansı çok iyi bu konuda iş görür. 4.4 GHz 2080 Super için yeterli olacaktır ama dediğim gibi iyi bir anakart ve işlemci soğutucusu şart olduğundan bütçe çok yükseliyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…