- Makaleler
- 6
Hocam böyle bir şey olursa ikinci el diye bir şey kalmaz piyasada. Hiç duymadım daha önce değişim yapamayan veya iade parasını alamayan.
Ne alaka. Bende MSI RTX 2080 super kullanıyorum 20 gündür. Çok şükür bir sorun yok. Neden her ürününde sorun varmış gibi genelleme yapıyorsun.
Bu entrye bir bakın derim. @PCBudur
![]()
ikinci el ürün alırken dikkat edilecek hususlar
öncelikle (bkz: lg g4/#63254809) yazdığım üzre: satın aldığınız ürünlerde, ürünün garantisi devam ettiği sürece sizden kaynaklanmayan her arızadan dolayı tüketici hakem heyetine başvurarak kanunda b…eksisozluk.com
Bu entrye bir bakın derim. @PCBudur
![]()
ikinci el ürün alırken dikkat edilecek hususlar
öncelikle (bkz: lg g4/#63254809) yazdığım üzre: satın aldığınız ürünlerde, ürünün garantisi devam ettiği sürece sizden kaynaklanmayan her arızadan dolayı tüketici hakem heyetine başvurarak kanunda b…eksisozluk.com
[QUOTE="Endlessfear, post: 4585250, member: 254557.Hiç dikkat etmedim. Micron RAM'de bu şekilde olup Samsung RAM'de böyle olmadığını bile bilmiyordum. Zaten yüksek ihtimal değişim iade kararı verilecek fakat fatura benim adıma değil. Aldığım kişide bir başkasından almış çünkü ürün Bursa'dan alınma ben ürünü İstanbul'da birinden aldım. İnternette okuduklarıma göre kimine iade yapıyor, kimisine fatura sahibi olmadan vermeyiz diyorlarmış. Hangisi doğru bilmiyorum. İade kararı çıktığında karşılaşırsam böyle bir durum ile bana çok problem olur. İkinci el'e tövbe edebilirim sanırım.
Siz genelleme yapmaya devam edin. Benim şimdiye kadar kullandığım hiç bir MSI kartta sorun çıkmadı. Yaşadım, yaşıyorum, gördüm, hâlâ da hayrını görüyorum. Benim tanıdığım, MSI kullanan bir sürü kişi var, hiç kimsenin şikayeti yok. Genelleme yapmayın. Diğer markalarda olmuyormuş gibi lanse etmeyin. Ben burda markanın fanboyluğunuda yapmıyorum. Bu tür ürünler şans işi, iyide çıkabilir, kötüde. Kalite kontrolden sağlam geçmiştir, kullanırken bozulmuştur. Kul yapımı, bozulmaz diye bir şey yok. İnsan da yolda yürürken düşüp, ölüyor. Kimse bana bir şey olmaz diyor mu? Genelleme yapmayın.Genel olarak MSI ürünleri sıkıntılı oluyor zaten yaşadık gördük görüyoruz.
İkinci el alırken ufak bir mailleşme yada yazılı belge bulundurmak önemli ama ufak şeyler diyip uğraşmıyoruz. İlk satıcısına ulaşmaya çalış aynı şekilde mağdur olduğunu servise belirt yardımcı olmaya çalışsınlar.. Çok zor ama iade alamazsın gibi görünüyor şuan. Şansını tüketici haklarında zorluyabilirsin
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.