2080Ti Gaming X Trio Görüntü Bozukluğu

Bu entrye bir bakın derim. @PCBudur

Valla ben bütçem yüzünden ikinci el RX 570 alacaktım Asus Rog Strix buldum 4 GB modeli 2021 yılına kadar garantili 700 TL'den 675 TL'ye düşürdüm ama güvenemedim forumlarda RX 570, 580 gibi kartların mining'de kullanıldığını söylüyorlardı vazgeçtim almaktan. Doğru mu yaptım sizce?

Hiç dikkat etmedim. Micron RAM'de bu şekilde olup Samsung RAM'de böyle olmadığını bile bilmiyordum. Zaten yüksek ihtimal değişim iade kararı verilecek fakat fatura benim adıma değil. Aldığım kişide bir başkasından almış çünkü ürün Bursa'dan alınma ben ürünü İstanbul'da birinden aldım. İnternette okuduklarıma göre kimine iade yapıyor, kimisine fatura sahibi olmadan vermeyiz diyorlarmış. Hangisi doğru bilmiyorum. İade kararı çıktığında karşılaşırsam böyle bir durum ile bana çok problem olur. İkinci el'e tövbe edebilirim sanırım.
[/QUOTE]
[QUOTE="Endlessfear, post: 4585250, member: 254557.

[/QUOTE
Vatan faturalı ürün ise değişim ya da iade kararı çıkarsa Vatan Bilgisayar sadece fatura sahibine ürünü iade ediyor. Başıma geldi. Mümkünse sadece servise yollayın onlar ile muhattap olun derim. Tekrardan geçmiş olsun.[/QUOTE]

Son düzenleme:
Hiç dikkat etmedim. Micron RAM'de bu şekilde olup Samsung RAM'de böyle olmadığını bile bilmiyordum. Zaten yüksek ihtimal değişim iade kararı verilecek fakat fatura benim adıma değil. Aldığım kişide bir başkasından almış çünkü ürün Bursa'dan alınma ben ürünü İstanbul'da birinden aldım. İnternette okuduklarıma göre kimine iade yapıyor, kimisine fatura sahibi olmadan vermeyiz diyorlarmış. Hangisi doğru bilmiyorum. İade kararı çıktığında karşılaşırsam böyle bir durum ile bana çok problem olur. İkinci el'e tövbe edebilirim sanırım.
[QUOTE="Endlessfear, post: 4585250, member: 254557.

[/QUOTE
Vatan faturalı ürün ise değişim ya da iade kararı çıkarsa Vatan Bilgisayar sadece fatura sahibine ürünü iade ediyor. Başıma geldi. Mümkünse sadece servise yollayın onlar ile muhattap olun derim. Tekrardan geçmiş olsun.[/QUOTE]
[/QUOTE]
Servispoint direk değişimi kendi yapmıyor form veriyor ilgili kurum bu ürün sorunlu değişim yada iade yapınız diye çok sıkıntı bu durum ikinci el vatan mali kimse almasın o zaman valla sacmaymis.

Genel olarak MSI ürünleri sıkıntılı oluyor zaten yaşadık gördük görüyoruz.
Siz genelleme yapmaya devam edin. Benim şimdiye kadar kullandığım hiç bir MSI kartta sorun çıkmadı. Yaşadım, yaşıyorum, gördüm, hâlâ da hayrını görüyorum. Benim tanıdığım, MSI kullanan bir sürü kişi var, hiç kimsenin şikayeti yok. Genelleme yapmayın. Diğer markalarda olmuyormuş gibi lanse etmeyin. Ben burda markanın fanboyluğunuda yapmıyorum. Bu tür ürünler şans işi, iyide çıkabilir, kötüde. Kalite kontrolden sağlam geçmiştir, kullanırken bozulmuştur. Kul yapımı, bozulmaz diye bir şey yok. İnsan da yolda yürürken düşüp, ölüyor. Kimse bana bir şey olmaz diyor mu? Genelleme yapmayın.

İkinci el alırken ufak bir mailleşme yada yazılı belge bulundurmak önemli ama ufak şeyler diyip uğraşmıyoruz. İlk satıcısına ulaşmaya çalış aynı şekilde mağdur olduğunu servise belirt yardımcı olmaya çalışsınlar.. Çok zor ama iade alamazsın gibi görünüyor şuan. Şansını tüketici haklarında zorluyabilirsin

İkinci el alırken ufak bir mailleşme yada yazılı belge bulundurmak önemli ama ufak şeyler diyip uğraşmıyoruz. İlk satıcısına ulaşmaya çalış aynı şekilde mağdur olduğunu servise belirt yardımcı olmaya çalışsınlar.. Çok zor ama iade alamazsın gibi görünüyor şuan. Şansını tüketici haklarında zorluyabilirsin

Servise götürdüm kartı değişim yaparsın sorun olmaz dediler. Umarım öyle olur. Bende olumlu olacağı yönündeyim o mantıkta ilerlersek kimse ikinci el almasın garantili diye. Bakalım hocam göreceğiz bilgi veririm tekrardan. Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı