20cm el ve palm tutuş için fare önerisi

MuRO41

Hectopat
Katılım
16 Mart 2021
Mesajlar
145
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Bütçem maksimum. 1750 TL aklımda Logitech G502 lightspeed var ancak Logitech mouselarda tıklama sıkıntısı olduğu söyleniyor. Bana bütçem dahilinde delikli olmayan kablosuz mouse önerisi yapar mısınız? Amazon üzerinden satın alacağım oradan link paylaşımı yapabilirsiniz. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Not: Şu an elimde Razer Basilisk X HyperSpeed var inanılmaz kötü geldi bu marka bana. Daha öncesinde aynı marka farklı model kullandım. Bu markayı önermezseniz sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Farklı bir öneride bulunmaktan ziyade, G502 Hero modelini bir süre denediğimi ve hiç alışamadığımı belirtmek istedim. Elim 21cm ve Claw tutuş pozisyonum. Baş parmak üzerinde bir aim makro tuşu bulunuyor, o tuş fareden soğuttu. Geri kalan özellikleri çok güzel, sensörü oldukça başarılı ancak deneme fırsatınız varsa tutup rahat edip edemeyeceğinize karar verin. Bu modelden sonra Logitech PRO X Superlight modeline geçtim çok memnunum.
 
Farklı bir öneride bulunmaktan ziyade, G502 Hero modelini bir süre denediğimi ve hiç alışamadığımı belirtmek istedim. Elim 21cm ve claw tutuş pozisyonum. Baş parmak üzerinde bir aim makro tuşu bulunuyor, o tuş fareden soğuttu. Geri kalan özellikleri çok güzel, sensörü oldukça başarılı ancak deneme fırsatınız varsa tutup rahat edip edemeyeceğinize karar verin. Bu modelden sonra Logitech Pro X superlight modeline geçtim çok memnunum.

Peki Amazon'da ASUS ROG chakram modeli var bütçem dahilinde o alınır mı?
 
Bir bilgim yok hocam hiç kullanmadım.

Hocam o biraz bütçemi aşıyor ama listeme eklerim peki ASUS ROG chakram nasıldır. Amazon üzerinden 1747 lira.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
G502'yi G703'ü direk gömdü ya.
İyi bir fare değil çünkü.

Önerim:



 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı