20'lik diş ağrısı

gambler28

Kilopat
Katılım
21 Nisan 2017
Mesajlar
128
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Geçtiğimiz günlerde başımın ağrısı ile kulak burun boğaza gittim. Sinüzit'den şüphelendim bişey çıkmadı. Doktor 20'lik dişlerden kaynaklandığını söyledi. Dişçiye gittim ve sağ çene alttaki dişimin gömülü olduğunu diğer dişe baskı yaptığını söyledi çekdirmem gerektiğini söyledi. Başımın ağrısını ondan kaynaklandığını söyledi. Yalnız inanılmaz bi baş ağrısı beni hayattan soğuttu yaptığım hiçbir şeyden zevk alamaz hale geldim sanki yaşamıyor gibiydim.
Bende dişimi cumartesi günü çektirdim hala baş ağrısı ve dişimin çekildiği yer çok ağrıyor bu zamanla geçer mi ? Yoksa başka bir yerden mi kaynaklı ? Baş ağrısı yüzünden hiçbir şeyden keyif alamıyorum son 3 haftadır.
 
Gideceğim bir hafta sonra dikişleri aldırmaya. O zaman söylerim büyük ihtimal normal diyecek. Ama Allah düşmanımın başına vermesin diş ağrısı çok kötü valla.
 
Çürük diş var mı diye bakılmıştır herhalde. Gerçi çürük de pek baş ağrısı yapmaz.
İlk bir iki gün fazla ağrın olabilir ama dikişleri aldırana kadar toparlıyor. Yine de zor gömülü diş çektirmek. Çeken(çektiren) bilir. Geçmiş olsun. 😀

Baş ağrısı devam ederse bir nöroloğa görünebilirsin.
 
20'lik diş damak altından çıktığı için ben de çok acıya sebep olmuştu ya.1 hafta filan sert yiyecekler tüketemedim.Arveles ağrı kesici iyi geliyor.
 
20'lik diş damak altından çıktığı için ben de çok acıya sebep olmuştu ya.1 hafta filan sert yiyecekler tüketemedim.Arveles ağrı kesici iyi geliyor.
Yemek yiyebiliyorum az az yan tarafla sert olmadığı sürece. Alveles verildi banada.
Bence dişini çektirdiğin doktora tekrar bir görün. İltihap gibi bir şey olabilir. Bazen oluyor maalesef.
Pazartesi günü dikişlerimi aldırmaya gideceğim o zaman bakılır büyük ihtimal.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı