20'lik diş çekilmeli mi?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar önceden doktor acelesi yok, bu fazla çıkmaz dedi. Yan yatmış zaten, acıdığında çekeriz vs. dedi, şu an ilerledi. Yani biraz daha çıkmış. Yemek yerken ağrıyor yan yatmış diş. Benim de YKS az kaldı, ders çalışıyorum. Ne yapacağım? Çeksem 1 haftada anca kendime gelirim. Ne yapacağım anlamadım. Şanssızlık :(

Ben çektirdikten 2-3 gün sonra çok rahat yemek yiyordum. Diş tam olarak çıktıysa çekmek daha kolay oluyor, senin de öyle yüksek ihtimal korkmana gerek yok. Eğer tek tarafı acıtıyorsa sadece orayı çektir en azından iyileşene kadar daha rahat beslenirsin.

Sakın diş hekimine çektirme. Sinüs boşluğu açılırsa çene cerrahının dikmesi gerekir. O yüzden işin uzmanı çene cerrahı, diş hekimi değil.

Arkadaşlar önceden doktor acelesi yok, bu fazla çıkmaz dedi. Yan yatmış zaten, acıdığında çekeriz vs. dedi, şu an ilerledi. Yani biraz daha çıkmış. Yemek yerken ağrıyor yan yatmış diş. Benim de YKS az kaldı, ders çalışıyorum. Ne yapacağım? Çeksem 1 haftada anca kendime gelirim. Ne yapacağım anlamadım. Şanssızlık :(
Yarı gömülü durumda şu an anladığım kadarıyla. Alt çenedeyse muhtemelen perikoronit vardır, o ağrı yapıyordur. Çene cerrahına falan gerek yok, genel diş hekimi rahatlıkla çeker.

Yarı gömülü durumda şu an anladığım kadarıyla. Alt çenedeyse muhtemelen perikoronit vardır, o ağrı yapıyordur. Çene cerrahına falan gerek yok, genel diş hekimi rahatlıkla çeker.
hocam bi gidip göstereyim eğer sınava kadar sıkıntı yok sınavdan sonra çekelim derse öyle yaparım komple gömülü dikiş vs 1 haftamı alır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı