21.000 TL sistem önerisi

Bütçe
21000

JagerHk416c

Femtopat
Daha fazla  

Merhaba, bu bilgisayarı beğendim ama bilgisayardan çok anladığımda söylenemez. Bu sistemin eksisi artısı veya farklı bir sistem önerirseniz sevinirim.
Not: Elimde monitör, klavye ve fare var. Onun dışında güç kaynağı, kablo vesaire yok.

Merhaba, bu bilgisayarı beğendim ama bilgisayardan çok anladığımda söylenemez. Bu sistemin eksisi artısı veya farklı bir sistem önerirseniz sevinirim.
Not: Elimde monitör, klavye ve fare var. Onun dışında güç kaynağı, kablo vesaire yok.
16 bin tl aşağı yukarı aynı performansta.

16 bin tl aşağı yukarı aynı performansta.
Hocam 21.000TL bütçe vermiş ama

Hocam 2 bin lira daha koy bunu al.

Hocam 21.000TL bütçe vermiş ama
Bütçesi sınırda demek ki ilk attığı sisteme bakınca. 16 bin liraya attığım sistemle konuda attığı sistemle aldığı performansı alacaktır. 2 bin liraya da ssd alabilir.

Arkadaşlar adam 21 bin lira demiş hala RX 6600 öneriyorsunuz. RX 6600'ün devri geçti artık. Bu fiyata 4060 sistem var. 2 daha koyarsa DDR5 sistem alınıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı