21.000 TL'ye kadar sistem önerisi

Hocam ileride bazı yükseltmeler yaparsak anakart sıkıntı çıkarır mı, sizce anakartı değiştirmeli miyim?
Asrock B550m yapabilirsin isteğe bağlı fiyat farkı fazla değil. Üst modeli.

hocam birşey daha soracağım, bu bulabileceğim en iyi bilgisayar di mi?

yapıyorumda ve yapmaya devam edeceğim.

mesela pckolik sitesinde başka iyiler fln var mıdır?
Bütçene göre alabileceğin en iyi sistem, bütçen artarsa aynı sitede DDR5 modelleri var fakat 5-6 bin pahalıya kaçar.

hocam internette baya şikayet varmış siteyle ilgili ama?
İnternette Gaming Gen, Vatan bilgisayar ve diğer siteler içinde yüklü şikayet var. Türkiye'deki bu tarz satıcılar elbette üstün hizmet vermiyor fakat hepsi nihayetinde resmi şirketler. Pckolikten sistem alabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    13,7 KB · Görüntüleme: 31
İnternette Gaming Gen, Vatan bilgisayar ve diğer siteler içinde yüklü şikayet var. Türkiye'deki bu tarz satıcılar elbette üstün hizmet vermiyor fakat hepsi nihayetinde resmi şirketler. Pckolikten sistem alabilirsiniz.
valla ben okum ama pc ye ödeyen dayımın hoşuna gitmedi, diyor bunlar niye indirimli, ve vatanda fln sorun çıkarsa şubesine giderim en azından diyor.

Hocam bir şey daha soracağım, bu bulabileceğim en iyi bilgisayar değil mi?

Yapıyorumda ve yapmaya devam edeceğim.

Mesela PcKolik sitesinde başka iyiler falan var mıdır?

Evet şu anda bu bütçeye 4060 Ti yok.

Vallahi ben okum ama PC'ye ödeyen dayımın hoşuna gitmedi, diyor bunlar niye indirimli, ve vatan da falan sorun çıkarsa şubesine giderim en azından diyor.

Pckoliğinde şubeleri var çoğu yerde. Vatandan alacaksanız ağır kazığa düşme ihtimaliniz var. Güvenilir yerdir. Alabilirsiniz.

Gainward RTX 4060 TI Ghost NE6406T019P1-1060B 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe hocam sistemin içindeki ekran kartı bile 14K ediyor.

Vallahi ben okum ama PC'ye ödeyen dayımın hoşuna gitmedi, diyor bunlar niye indirimli, ve vatan da falan sorun çıkarsa şubesine giderim en azından diyor.

Hocam her sitede şikayet oldugunu, ama bir sorun çıkarsa destekle iletişimi geçip sorunu halledebileceginizi kibarca söylerseniz sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı