21-22 bin TL arası sistem önerisi

Bütçe
22000
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Malumunuz firmaların fiyatları aşağı çekmesi sebebiyle eski bilgisayarımı satıp üzerine bir miktar ekleyip hazır sistem almak istiyorum. Artık kendimiz topladığımızda daha pahalıya geliyor :) bütçe yukarıda da yazdığım gibi 21-22K civarında. Araştırdığım üzere 6700XT'nin ileriye dönük hem VRAM sorunu yaşatmayacağı hem de fiyat performans canavarı olduğuna dair pek çok yazı okudum. Ekran kartı konusunda içime en çok bu kart sindi. Gerisini size bırakarak fikrinizce en mantıklı oyun sistemini önermenizi rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Hocam 2bin TL daha koyup DDR5 sistem alın 22bin bütçeye genelde DDR4 sistemler var.
hocam teşekkür ederim tavsiyen için. peki dediğim konu hakkında ne düşünüyorsun? 6700xt>4060 gibi gibi çok şey okudum.

Hocam teşekkür ederim tavsiyen için. Peki dediğim konu hakkında ne düşünüyorsun? 6700xt>4060 gibi gibi çok şey okudum.

6800XT daha iyidir fakat zaten bu sistemle 2K RDR2 oynamayacağın için o kadar takılmana gerek yok iki kartta 1080p Full ayarlarda her oyunu rahatlıkla açar.

hocam teşekkür ederim tavsiyen için. peki dediğim konu hakkında ne düşünüyorsun? 6700xt>4060 gibi gibi çok şey okudum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı