21-23 bin TL'ye hazır sistem önerisi

Bugrahan123

Centipat
Daha fazla  
Belirttiğim aralıkta hazır sistem arıyorum. Birkaç tane buldum ama fazla bilgim olmadığı için bekleyip araştırmak istedim. Yardımcı olabilir misiniz? Önerileriniz nelerdir?

Belirttiğim aralıkta hazır sistem arıyorum. Birkaç tane buldum ama fazla bilgim olmadığı için bekleyip araştırmak istedim. Yardımcı olabilir misiniz? Önerileriniz nelerdir?

Öncelikle 3060 ti o kadar para verilmez o sistem kazık.

Diğer sistem güzel alınabilir.

4060 lı sistemde ekran kartı beyazmış dilerseniz 500 TL fark verip Bitfenixin beyaz kasasını alabilirsiniz.

Öncelikle 3060 Ti o kadar para verilmez o sistem kazık.

Diğer sistem güzel alınabilir.

4060'lı sistemde ekran kartı beyazmış dilerseniz 500 TL fark verip BitFenix'in beyaz kasasını alabilirsiniz.

KUARK-RAV/Intel Core i3 14100F/ASUS GeForce RTX 4060 DUAL WHITE OC 8GB/16GB DDR4/480GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM hocam biraz daha araştırırken bunu buldum sanırım işlemcisi attığım sistemlerdeki işlemcilerden daha iyi. Ne düşünüyorsunuz ?

KUARK-RAV/Intel Core i3 14100F/ASUS GeForce RTX 4060 DUAL WHITE OC 8GB/16GB DDR4/480GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM hocam biraz daha araştırırken bunu buldum sanırım işlemcisi attığım sistemlerdeki işlemcilerden daha iyi. Ne düşünüyorsunuz ?
i3 e bulaşma. Valorant ve diğer oyunlarda gözle görülür fark var ryzen daha iyi lakin soğutucu da Allahın emri

Benim dediğim i3 13. nesilde geçerliydi bu attığınız 14. nesilmiş.

Son attığında alınabilir. SSD si diğerine göre daha bilindik bir marka, hem 14. nesil hem de 400tl daha fazla ver beyaz kasa al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı