21.5 inch monitörler cidden küçük mü?

Kendi monitörümü (Acer Nitro QG221QBIi) alalı 1 yıl geçti üzerinden ve yeni bir monitör almayı düşünmüyorum.

Yani satıp üstüne bir miktar ekleyebilirseniz mantıklı duruyor değişmek fakat elde varsa ve alışmışsanız bence direkt devam edin. Hocam bir de konuyla alakasız olarak - imzayı görünce aklıma geldi -Witcher oynayayım diyorum beceremiyorum ya, çok güzel oyun ama Level iksir boss kesmek zor geliyor azıcık ipucu var mıdır bana :D

Ben hayatımda hiç 21.5 inch üstü bir monitör kullanmadım, şu an kullandığım Acer Nitro QG221QBIi monitör 21.5 inch ve bana göre ortalama bir boyutta. 24 inch ile 21.5 Inch'in arasında çok mu fark var? 21.5 inch cidden standart monitör boyutunun altında mı?
Şuan 21.5 inç kullanıyorum. Önceden laptop kullandığım için sıkıntı etmedi ama şimdi yetersiz gelemeye başlıyor. Önerim en azından 24inç almanız.

Hocam bir de konuyla alakasız olarak - imzayı görünce aklıma geldi -Witcher oynayayım diyorum beceremiyorum ya, çok güzel oyun ama Level iksir boss kesmek zor geliyor azıcık ipucu var mıdır bana :D
Witcher 2 mi? Öyleyse geçmiş olsun, başı çok zor bir oyundur. Mutlaka her savaştan önce iksirini iç, kılıcını yağla ve Quen işaretini kullan.

Witcher 3 ise o oyun çok kolay bir oyundur, eğer Witcher 3'ü beceremiyorsan ya sende sıkıntı vardır ya da RPG oyunlarına hakim değilsindir.

Witcher 1 de hemen hemen Witcher 3 ile aynı ancak o bir tık daha zor.

24 + 21.5 kullanıyorum öyle aman aman fark yok 27 de gördüm oda çok büyük gelmedi gözüme benim için görüntü kalitesi ön planda üçü arasından açık ara farkla 21.5 aşırı memnun ediyor boyut olarak da kalite olarak da.

Bununla ilgili bir konu açmıştım.

Sürekli 21.5 kullandığım için internet kafelerde 24inch monitör gözüme çok büyük geliyordu ve performansımı düşünüyordu.

Duruma alışmaya başlayınca 24inch tam anlamıyla harika.
Ha bu arada LoL tarzı oyunlar için 21.5 tavsiye ederim fakat hikayeli oyunlar için büyük ekran en ideali.

Şunu da söyleyeyim 1080p için maksimum 24inch olmalı çünkü 27inch de pikseller belli oluyor.

Witcher 2 mi? Öyleyse geçmiş olsun, başı çok zor bir oyundur. Mutlaka her savaştan önce iksirini iç, kılıcını yağla ve Quen işaretini kullan.

Witcher 3 ise o oyun çok kolay bir oyundur, eğer Witcher 3'ü beceremiyorsan ya sende sıkıntı vardır ya da RPG oyunlarına hakim değilsindir.

Witcher 1 de hemen hemen Witcher 3 ile aynı ancak o bir tık daha zor.
2 de çok az vakit geçirip iade ettim. 3 ü çok hevesle aldım ve bayağı ilerledim sanırsam RPG mantığını bilmiyorum ya da savaş mekaniklerini yanlış kullanıyorum, büyüleri falan işaretleri atıyorum mantığı çözemedim herhalde. Çok bitirmek istiyorum fakat zor geldi yani kralın çoçuğu mu bir bölümde tıkandım kaldım mesela. Sil yükle sil yükle yapmaktan da sıkıldım gaza gelip yüklüyorum - şu anda da iniyor - beceremeyip siliyorum. 😞
Bununla ilgili bir konu açmıştım.

Sürekli 21.5 kullandığım için internet kafelerde 24inch monitör gözüme çok büyük geliyordu ve performansımı düşünüyordu.

Duruma alışmaya başlayınca 24inch tam anlamıyla harika.
Ha bu arada LoL tarzı oyunlar için 21.5 tavsiye ederim fakat hikayeli oyunlar için büyük ekran en ideali.

Şunu da söyleyeyim 1080p için maksimum 24inch olmalı çünkü 27inch de pikseller belli oluyor.
Lolde sabit kamerada monitör boyutuna göre gördüğünüz alan artıyor mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı