21.5 inch monitörler cidden küçük mü?

Monitör boyutu görülen alanı etkilemez. Görüntü oranı etkiler. 16:9 yerine 32:9 kullanırsanız çok daha fazla alan görürsünüz.
Mesela kulemin altındayken rakip kulenin altına kadar kilitli kamera ile oynayanlar var, ikimizde kilitli kamera oynuyoruz adamın gördüğü alan benimkinin 2 katı, onun için 16:9 u düzenlemem gerekiyor o zaman.

Savaş taktiklerini çözdüm, vurkaç kendine kalkan ver çok fazla geliyorlarsa ateşi bas. Oynarken bile gerçekten zevk aldım. Level ve yan görev mantığı ve item kasılma konusunda zorluk çektiğimi düşünüyorum bazı bosslarda ya da bazı şeylerde direkt ana hikayeden mi gittim diye düşünüyorum, ama ne olursa olsun bitireceğim o oyunu kesinlikle iniyor hadi hayırlısı. Bu sefer haritada ana görev dışında her yere gidiyorum ve kasılıyorum. Tüccarları iyi kullanmam lazım sanırsam itemler için.
Savaş mantığı aynen öyle, o direkt ana hikayeden mi gittim acaba hissi oyunu ezbere bilmeme rağmen bazen bende de oluşuyor.

@Dutch Van Der Lindee
Paraya kıyıp 32:9 veya 21:9 monitör alacaksiniz veya çoklu monitör kullanacaksınız.
Üstte 16:9 ortada 21:9 aşağıda ise 32:9 monitör var.
images - 2021-03-13T003448.024.jpeg

Çift monitör ile LoL denemiştim ama gerekli olduğunu düşünmüyorum. Sabit kamera kullanmıyorum daha rahat oluyor.

Ben şuan 27 inch kullanıyorum. Daha öncesinde dizüstü bilgisayarım vardı. İlk başlarda hiç alışamamıştım. Fakat şuan bu bana normal geliyor. Bazen küçük olduğunu düşünsemde 32 inch çok büyük olduğunu düşünüyorum. Göz alışkanlığı biraz 24 inch bence en ideal boyut.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı