21 GB dosya nasıl gönderilir?

Seeder yoktur. Torrent P2P olduğu için bir başkasının dosyayı seedlemesi, yani göndermesi gerekir. P2P: Peer to peer.
Not: Ana bir sunucu yok çünkü.
Yok benim demek istediğim şey şudur. Dosyayı zaten paylaşan kişi ben olduğum için ben dosyayı karşı tarafa göndereceğim. Lakin torrent programı bilgisayarımda açık olduğu halde seed ettiği halde harşı tarafa göndermeme rağmen adam dosyayı indiremiyor. Ya bunu ben doğru düzgün anlamıyorum ve yapamıyorum. Ya da karşı tarafdaki kişi yapamıyordur. Ama sorun bende sanırım.

Yok benim demek istediğim şey şudur. Dosyayı zaten paylaşan kişi ben olduğum için ben dosyayı karşı tarafa göndereceğim. Lakin torrent programı bilgisayarımda açık olduğu halde seed ettiği halde harşı tarafa göndermeme rağmen adam dosyayı indiremiyor. Ya bunu ben doğru düzgün anlamıyorum ve yapamıyorum. Ya da karşı tarafdaki kişi yapamıyordur. Ama sorun bende sanırım.
Garip, başka kişiler de seedlesin öyle deneyin.

Garip, başka kişiler de seedlesin öyle deneyin.
Siz dosyayı ekleyip torrent'e oluşturduktan sonra güncel tracker list arıyor musunuz?
Bu arada benim kullandığım qBittorrent programı. Tracker list bulup internet'ten de ekledim o şekilde de denedim ama sonuç değişmedi.

Hocam pek torrent dosyası oluşturmuşluğum yoktur ama, siz kendiniz de seedliyorsanız ve çalışan tracker'lar da varsa dosyayı indirebilmesi lazım.

Yani adımları bu şekilde yapıyorum. Umarım yanlışım yoktur. Siz de gözden geçirin lütfen.

Dosya > Yeni Torrent Dosyası Oluştur > Bir dosya veya dizin seçin

Bir dosya ve dizin seçin kısmından bilgisayarımda torrent üzerinden paylaşmak istediğim her hangi bir dosyayı seçiyorum ve ekle diyorum. Torrent dosyası oluşturulmaya başlıyor. Lakin güncel tracker listesi bulup da ekliyorum aynı zamanda. İşte qBittorrent üzerinden tracker listesinin bazılarında çalışıyor... Bazılarında ise çalışmıyor yazmakta. İngilizce olarak yazıyor bu kelimeleri.

1646681517571.png

6 TL karşılığında bunu da düşünebilirsiniz, 2 ayrı hesapla uğraşmak istemezseniz.

Yani adımları bu şekilde yapıyorum. Umarım yanlışım yoktur. Siz de gözden geçirin lütfen.

Dosya > Yeni Torrent Dosyası Oluştur > Bir dosya veya dizin seçin

Bir dosya ve dizin seçin kısmından bilgisayarımda torrent üzerinden paylaşmak istediğim her hangi bir dosyayı seçiyorum ve ekle diyorum. Torrent dosyası oluşturulmaya başlıyor. Lakin güncel tracker listesi bulup da ekliyorum aynı zamanda. İşte qBittorrent üzerinden tracker listesinin bazılarında çalışıyor... Bazılarında ise çalışmıyor yazmakta. İngilizce olarak yazıyor bu kelimeleri.
Böyle oluşturuluyor ama.., garip. Bir tane oluşturup atabilirmisiniz? İndirmeyi deniyeyim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı